Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shifty96

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Legalább egyszer az életed során. -   A környezetemben rengeteg embertől hallom, hogy nem igazán volt nyaralni sehol, mert nem volt kivel mennie. Ezzel részben nem tudok azonosulni, de fogjuk fel annak, hogy nem mindenki egyforma, az okokat sokáig lehet sorolni, amivel nem akarok foglalkozni.…..
Nos igen, mint a címből is kiderült, újra folytatódik a blog. Az utolsó bejelentkezés óta történt azért némi változás körülöttem, ezért is váratott magára a dolog. Székhelyet váltottam, így már Budapesten is elérhetőek könnyen az #enchili termékek. Ez leginkább pozitívum, ám a főzés és a termesztés…..
Aránylag eseménytelenül telt el az utóbbi néhány hónap...nos ez nem teljesen igaz, de nem történt annyi minden, hogy egy egész cikket kitöltsön, így most a nyár történéseit foglalom össze, illetve alkotok képet arról, hogyan is állunk perpillanat.  Kezdjük az elején talán. körülbelül két hónapja…..
Az ausztráliai Perth városában található Johnny's Burger éttermében kapható a "Demon's Revenge" (Démon bosszúja). A burger annyira durva, hogy mielőtt beleharapnál, alá kell írnod egy beleegyező nyilatkozatot amiben vállalod, hogy nincs olyan betegséged amire kihatással lehetne az elfogyasztott…..
Nos igen, már érett nagyon a következő bejegyzés, ám a finomításán még fejben gondolkodnom kellett sokat, hiszen a kezdeti öröm után jött az a fajta valóság, amit nem is vettem számításba.   Miért is vettem volna? Mint ahogy mindig, most is leszögezem, hogy teljesen kezdő vagyok a termesztésben,…..
Úgy érzem eljött az ideje, hogy összehasonlítsam a lakástakarékpénztárakat a 2016.04.19-es hivatalos adatok alapján. Nagyon sokan szeretnétek ilyen terméket kötni, de nem tudjátok átlátni a rendszert. Elvakítanak a reklámok? Ma 10-ből 9 ember a Fundamentához köti a lakástakarékpénztárat, miközben…..
Nem, ez nem a Norbi termékekről fog szólni ez a cikk, hanem az aktuális állapotokról, illetve mi az, amit jövőre nem fogok alkalmazni. A jelenlegi helyzet nem a legjobb, de mindig lehet rosszabb ugye. A várt minimum 90%-os kelési arány nem lett meg, helyette egy erős 60-65%-al lehet számolni, 1-2…..
Sokadik ilyen vonatkozású cikk, de nem lehet erről eleget beszélni, hiszen sokan kérdezitek, hogy mégis mennyire csípnek a paprikák, amelyeket termesztek, illetve a belőlük készült szószok. Mint a címkéken található erősség, a paprikák erőssége is kicsit szubjektív módon vizsgálandó. Erre lett…..
Az előző postban is írtam egy-két szót arról, hogyan is alakult ki az egész #enchili láz, hogyan nőtt meg egy év alatt az elültetett mennyiség, valamint idén milyen fajtákkal foglalkozom.  Még az elmúlt évben fogalmazódott meg bennem, hogy 2016-ban szeretném fejleszteni (a nulláról :) ) a…..
Minden két paprikával kezdődött...     2014 őszén az egyik piacot járva figyeltem fel egy színes standra, ahol anya és lánya árusított szebbnél szebb chili paprikákat. Gyorsan le is csaptam a portékára és vettem egy Habanero Yellow-t, meg egy Trinidad Scorpion-t. Akkor még fogalmam sem volt…..
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
Egyik kedvenc színészem, a Javier Bardemmel rendszeresen összekevert Jeffrey Dean Morgan kapta meg Negan szerepét a The Walking Deadben, akiről annyit kell tudni, hogy nála rohadékabb karaktert még nem láttam a sorozat alapjául szolgáló képregényben. A Kormányzó, a Terminus…..
Shifty96 2015.11.11 18:17:09
Eredeti cikk: tvline.com/2015/11/10/the-walking-dead-jeffrey-dean-morgan-cast-negan-season-6/

Még a Negan név se biztos ezek szerint. Egyébként arra jöttem rá, hogy azok fikázzák általában a sorozatot, akik nem olvassák a képregényt. Van alternatíva, lehet másikat nézni helyette.
Shifty96 2015.11.11 20:35:33
@desmondwallace: Szerencsére eltérnek több helyen. Nem mondanám, hogy jobban tetszik, inkább egyre jobban térnek el cselekményben (persze a fő helyszínek meglétével). A Negan storyra viszont kíváncsi leszek, mennyire lesz másabb.