Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rend a lelke mindennek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánkban is rengeteg embert érint a nyaki porckorongsérv. Hogyan alakul ki ez az elváltozás, milyen módon kezelhető, és mit tehetünk a probléma megelőzéséért? Van-e olyan módszer, amellyel elkerülhető a nyaki szakaszon végzett gerincműtét? Ha mindenképp szükség a beavatkozás, milyen műtéti…..
rend a lelke mindennek 2018.04.09 12:46:57
A Horizontosok már eddig is egy rakás linktippel látták el az Urbanistát, most pedig egy komplett aranyköpés-gyűjteményt küldtek el. Mert, mint Zoltán írta, "az ingatlanos is ember, többek állításával ellentétben." Ha nektek is vannak hasonló, vagy jobb idézeteitek,…..
rend a lelke mindennek 2011.07.30 13:16:55
8ker Rend.. 2011.07.05 16:02:00
.. lett a Mátyás téren. Végre! Eddig csak a baj volt, állandóan odamentek a gyerekek a játszótérre, labdáztak, visítoztak, a szüleikkel kiabáltak és viszont...Ennek vége. Marcona őr vigyázza a bekerített részt, egyetlen kapu van nyitva a hatból, ki itt belépsz, hagyj fel minden…..
Egyrészt  Ki írta: Lázár János Mit írt: "A rendőri állományban egyértelművé vált, hogy a Gyurcsány-kormány megélhetési válságba taszítja az embereket. A rendőrök a megszerzett jogaik elvesztésétől tartanak, attól, hogy Gyurcsány Ferenc kormányának…..