Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MedveMenniAmerika

143 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...én meg bőrben, de a legjobb bőr mégis csak Ő volt WorcesterbenAmit ugye legalább fél évig Vörcseszternek ejtettem hibásan, de hát ennyi azt hiszem belefér egy tenyeres talpas tirpáktól. Egyébként helyesen Worcester = Vúszter. Ne kérdezd, ne bonyolítsd. No, de hol is jártunk, hisz olyan rég…..
Nincs annyi sor a zinterneten, amiben leírhatom ezt az évet, hogy mi minden történt.  Hálás vagyok mindenkinek aki eddig is figyelemmel kísért, és mindazoknak akik segítettek és támogattak 2o15-ben. Ígérem amint kicsit lecsendesednek a dolgok jönnek a posztok, bár mintha ezt már megígértem…..
Drága Mélyentisztelt Nyájas Olvasótábor, (Nyamm)Korunk egyik legnagyobb magyar dallamos rock and roll tánczenekara városunk mellé látogat.Worcesterben a Ralph's Diner Pubban adnak koncertet November 5-én.Jegyek elővételben kaphatók az alábbi interweb oldalon: ITT Az…..
A mai motormentes posztot orvosolandó, rázzátok a rőzsét a Picturebooks-al a stoner blogon!Kisfiúként rajongva néztem a TV-ben Bo és Luke Duke kalandjait a vasfüggönyön túlról átcsusszant Hazárd (Hazzard) megye lordjaiban, amelyből 2oo5 körül készült egy említésre sem méltó mozifilm. Az eredeti…..
Ez az év is gyorsan elment, fellőtték a karácsonyfát itt is, gondoltam írok róla, ha már szép története van. A kanadai Halifaxban ugyanis 1917 december 6-án két hadihajó összeütközött, aminek az eredményeképpen meghalt 2ooo ember és megsebesült uszkve 9ooo. Egyébként nem ez a szép rész. A dátumból…..
Medve Menni Amerika Basztön 2014.12.03 03:41:00
"- és tényleg a Howard-on vagy?? - tényleg nem,"Nem nem nem. Nem káromkodok, -bár azt megtudtam, hogy posztjaimban kicsit sok a lóf@sz, így megpróbálok cizelláltabban káromkodni ezentúl- csak így kell ejteni, mert a Bosztont senki nem érti. Fura ez a kiejtés dolog, a mai napig nem sikerült…..
Prey zenekar - Deaf Wall..
Dél-Kallifornia, koszos műhely, porral kevert dohos kenőzsír szaga, széttaposott Converse, mosógépet soha nem látott savankás farmermellény a felvarrók és kitűzők mögött, majomkormány, égig érő utasháttámla, merevváz benne legalább 40 éves Triumph vagy  Ironhead blokk. The…..
Kevesen dobbantanak ekkorát mikor belépnek a hazai színpadra, de a Preynek csak sikerült. Az augusztus elsején arcunkba dobott lemeznek egyetlen üzenete van: Itt vagyunk, avagy a nap amikor Mátyás Gabiból előbújt Phil Anselmo. Az albumot egy szóval le tudom írni: Vaskos. "Deaf Wall"-al…..
Sokmindent adnék egy AH koncertért, de arra még várnom kell. Helyettem olvassátok ZSzL beszámolóját, már csak a sunatartalom növelése miatt is: "És igen! Eljött ez a nap is. Május 8-án a Backstage Pub-ban lépett fel az Asphalt Horsemen, egy igazán kellemes estét teremtve a…..
Bostonba költözvén első dolgom volt megkeresni hol lakik a helyi rákendról. Főleg, hátha egy zenekar is összejönne, ahol végre leakaszthatnám a Fendert és visszaszoknék az öthúr morzsolására. Az előbbivel az volt a baj, hogy mind a Cortez, mind a Elder szűkmarkúan…..
Medve Menni Amerika és 1. 2013.12.31 04:41:00
Nyájas olvasók!Itt lezárulnak a syracuse-i kalandok. Várhatóan hosszabb szünet következik, azonban ne menjetek messzire. Amint átköltöztem a New Kids On the Block szülővárosába, remélhetőleg jelentkezem. Addig is álljon itt egy kis hatásvadász szösszenet az elmúlt 4 esztendő legjobb pillanataiból.…..
Medve Menni Amerika 2 henger 2013.11.05 16:07:00
mindörökké. Persze a 250-es MZ, meg a 750-es CB kivételével. Nyár van, blogoljon a f@szom, hisz annyi út maradt még motorozatlanul, hogy egy élet is kevés lenne. De kezdjük idei szokásos nyári gurulások összefoglalójával, amely remélhetőleg rekordhosszúságú lesz video-dömpinggel fűszerezve.Bike…..
Medve Menni Amerika 3 a magyar... 2013.08.14 18:27:00
igazság szerint Amerikával csak annyi a baj hogy túl amerikai. Reggel álmosan vakarom a pöcsmögöm kisgatyában, amikor az NBC reggeli műsorában egy tüsszentés-szakértőt faggattak a tüsszentés jelentéstartalmáról avagy lelkünk tükre-e a tüsszentésünk? Kezemben a szobaventillátor távirányítójával…..
Medve Menni Amerika Kettő a 4! 2013.04.17 02:32:00
A mai duplaposztban a menü hús és metál.A stoner muzsika iránt fogékonyak kattintsanak IDE, a húsimádók olvassanak tovább. Ha mindkettő vagy, akkor előbb kezd azzal, addig ezt lassan írom tovább.Mivel itt a tavasz és kitoltuk a mocit, a nagy szezonnyitó túrák alkalmából Kalandozásainkat Kulináriában…..
Letettem a lantot este hat körül, és húztam egy kövéret az ape-hangeren, hogy ha a 630-as ajtónyitást nem is, de a 7 órás sókezdést mindenképpen elérjem.A Kyng helyére beugró Scoprion Child robbant be először aznap este, bár a srácok küllemben hozták az oldschool stílust,…..
Medve Menni Amerika 5letbörze 2013.02.28 06:59:00
Phersze. Tavaly miután zéró hó esett amely kútbadobta hószán terveinket, idén megkaptuk azt a hav mennyiséget amit szenilis Frau Holle barátnénk múlt évben egész egyszerűen elfelejtett kirázni. Tökre kösz mégegyszer.Nincs is annál szomorúbb dolog a világon (persze van, de hadd essek szokás szerint…..
7:00 ébresztő7:05 az NBC-n bemondták, hogy elfogyott a benzines generátor.7:09 dízeles még van!7:15 zabkása és kávé7:30 készletek felmérése: a hűtőben 6 darab Pabst Blue Ribbon, egy darabka sajt, két tojás (Atkins?)8:15 Bumblebee beerőszakolása az eresz alá, gumipókkal rögzítés a hamuzóhoz9:00 Indul…..
"Medve: -Úgy hívnak: Mad HungarianPocok: -Mad Hungarian? indok?Medve: -Úgy iszok, ahogy vezetek."Rengeteg motoros program várt minden hétvégén, ez már csak egy ilyen nyár volt (hüpp). Igy őszbe fordulván megpróbálok egy gyors summaryt adni, amiből persze már most tudom, hogy kimaradnak dolgok,…..
Utálom ezt a bandát. Utálom, hogy 2 éve várok arra, hogy toljanak egy koncertet. Amit még el is néznék, ha nem dobálnák ki egymás után a jobbnál jobb dalokat. Ugyan amióta a Palaver Recordshoz szerződtek a srácok, senki nem látta őket élve, de nem adom fel. Az első szám tőlük…..
Medve Menni Amerika 8. utas... 2012.08.06 01:58:00
A Helmet Run néven futó összjövetel igencsak hirhedtté vált az utóbbi években. Bizonyára emlékszel arra a hírre tavalyról a magyar szaksajtó is tele volt vele, hogy egy motoros fejre esett és meghalt egy, a bukósisak-törvény ellen szervezett felvonuláson. Mivel szerencsétlen mókus a mi chapterünk…..
Medve Menni Amerika 10. Poker Run 2012.06.28 04:02:00
Három dologhoz nem értek igazán, a pókerhez meg a matematikához. Persze a Poker Run nem szól másról csak a színtiszta szerencséről, így jó esélyekkel indultam. Egy remekbeszabott túra az egész amely 5 kocsmán keresztül vezet, és mindegyikben kapsz egy lezárt borítékot ami egy cinkelt kártyát…..
Medve Menni Amerika Watchfire 2012.06.02 18:12:00
Nem is tudom hol kezdjem. Az idei diplomakiosztók és ballagások bőven elláttak munkával idén is, már ami a fotózást illeti. Le is kellett passzolnom egy-két megbízást mert nem bírtam szusszal, pedig mindig jó móka annak ellenére hogy közöm sincs a fotozáshoz, csak kattingatok mint egy…..