Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yitsushi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos beigazolódott a félelmünk. A legtöbb kéknek fogalma sincs, hogy mit történik, mit tesz. Csak a kezébe nyomtak egy scannert és megy bele a világba. Parancsra. Csináld azt, lövöldözd le azt, erősítsd meg amazt. A hallgat, minden magáévá tevő Gépezett eszközei és még csak nem is tudnak…..
yitsushi 2013.02.01 09:46:41
@futureboy: En speciel nem tudom hasznalni a COMM reszt a telefonrol, mert nem birja a telefon. Ha talalkoztam zolddel akkor nemhogy kapcsolatba leptunk hanem hosszas beszelgetesbe kezdtuk meg soroztunk.

A cikkel kapcsolatban nem is lehet szerintem mast csinalni, mert egyreszt a cikk is csak "frocsoges" masreszt ingress.blog.hu cimen ez nem ingress hanem enlightened.

Bekeajanlat. Alapvetoen kvazi mindenrol szoktam tudni ami megfordul az ingress resistance oldalon vagy kozossegben, de speciel bekeajanlatrol nem tudok. Ami kisse elszomorit. Reszletezned mi volt? Vagyishat mi nem.

Egy kiserlet volt meg anno, amirol tudok, hogy a hosok tere legyen gyakorlozona. Ez kb 4orankent lett utana is L4-L6 szintu zold portalokkal tomve.
yitsushi 2013.02.01 10:18:39
@futureboy: A hosok terere tobb kek es tobb zold is egyet ertett. vegso allapot az volt, hogy csak a ter az uttal hataros resze.

Tegnap a bazilikanal en 3 emberrel talalkoztam aki zold volt es koszontem is neki illetve mindannyian koszontunk is egymasnak. Vannak kulturjatekosok es vannak barbarok. Mindket oldalon.

Tuleroben pedig nem vagyunk foleg nem budapesten. Mivel Oliverrel folyamatosan nezzuk a validalt embereket, hogy barmelyik oldalon kemet talaljunk, igy lathato eleg erosen, hogy nem kek tulero van, hanem zold. Sokkal tobb aktiv es egyben erosebb jatekos van azon az oldalon.

Parancsszo meg nincs =) Marmint anno decemberben volt utolso "parancsszo" azota nem tudok en se szemelyes okok miatt aktiv lenni (munka + uj gyerek szuletese). Azota szepen szethullott a szervezettseg. Ebben teljesseggel egyetertek es maradt az a szuk, nagyon szuk kor akik aktivak, kommunikalnak egymassal es nem is maszkalnak ki csak ugy "pukkantani" egyet.

A szomoru igazsagrol meg annyit, hogy mit varsz valaszkent egy olyan cikkre ami semmirol se szol, csak arrol, hogy a kekek milyen barbarok es ertelmetlenek, mindezt egy olyan blognev alatt ami nem igazan ezt kellene tukroznie nev alatt.

Anno en emlekszem mikor olyannyira elkeseredtem, hogy mindenhol kek fieldek es portalok voltak, zold meg szinte semmi es csak zold "pukkantgatasok" voltak, hogy meg videofelhivast is csinaltam, hogy legyetek aktivabbak, mert akkor tenyleg abbol allt a jatek, hogy 3-4 kek egyutt felhuzott egy jo kis teruletet jott egy zold ellott 3-4 xmp-t letarolt 3-4 portalt es ehuzott, aminek ugyebar nincs ertelme.
yitsushi 2013.02.01 10:44:38
@futureboy: Mint emlitettem en nem is tudtam rola. Es szerintem nagyon sokan nem tudtunk rola.

Amennyire en tudom, azok akik a kozossegben is ott vannak azok nem agresszios celokkal megy. A tobbiek meg keptelenek kozossegbe gondolkodni. Azokkal en se tudok mit tenni.

Tegnap peldaul bar rombolas volt a cel, de nem a tejes bazilika leszedese. Kordinaltan csak es kizarolag az L8-asokat akartuk leszedni. Sikerrel jartunk ^^. De ennek sem a rombolas volt a celja, hanem a tul eros farm kisebb szintre huzasa, mert ha az ott marad akkor nagyon gyorsan tele lett volna minden L8-as pesten L8-as rezonatorokkal es XMP-kkel, ami nem tul jo hir szamunkra :)

A strategiank meg, legalabbis ami a szervezett reszen mukodik nem az, hogy minden zoldet eltiporni es tudtommal sose volt az. Es en nagyon remelem, hogy akik eddig nem csatlakoztam a kozossegekhez megteszik, mert annak nincs ertelme, hogy 10percenkent zold-kek-zold-kek-zold egy portal es annak, hogy lerombolom aztan otthagyom a ****-ba.
AfterFocus egy olyan alkalmazás, melynek segítségével egy frissen fotózott vagy a galériából kiválasztott képen a fókuszált területet és a hátteret utólag kézzel megrajzolva az alkalmazás a hátteret elmossa, az előteret kiélesíti, ezzel olyasmi hatást keltve, mintha valami…..
Nem szaroznak a Mountain View-s sárcok, akkora kaszát nyomnak a már egész jól bejáratott Android Market névnek, hogy a tűzfal adja a másikat. Nemes egyszerűséggel fogják az eddig többé-kevésbé külön kezelt android alkalmazás piacot, a Google Music Store-t, a digitális film és…..
A napokban több nagy techblog is leközölte (direkt nem fogom linkelni) azt a kutatást, ami kimutatta, hogy a Google+ mennyivel gyengébb a Facebookhoz képest, mert míg utóbbin naponta órákat töltenek a felhasználók, addig Pluson csak pár percet, és a legtöbb user csak…..
BuheraBlog Pardon! 2011.10.17 08:00:00
A szép emlékű (bár én nem sokra emlékszem...) Zöld Pardon egykori weboldalával kapcsolatban nem is egy hibajelentést kaptam, és küldtem, és bár az üzemeltetők válaszra se méltattak, valahogy soha nem jutottam el a posztolásig - a pofátlan csúszásért ezúton kérnék elnézést!…..
yitsushi 2011.10.03 21:07:01
@numlockholmes: elejinte en is az voltam =) De ma mar napi szinten tolom pl a Fortix2-t vagy a TeamFortress2-t esetleg neha befigyel egyeb mas jatek ami nem ekkora nev ^_^
Azert a fent emlitett 2 neves jatekkal linuxon nemigazan menne a jatek. De tudom ajanlani a Steam Mac menupontjat vagy az appstore game reszet esetleg www.macgamestore.com/ -t vagy ha "retegjatek" akkor a blizzard.com-ot.
yitsushi 2011.10.03 21:18:12
Azert linuxon sincs minden igyen ^_^ Meg a legtobb jatek ami van linux-ra az fut mac-en (last macports vagy gcc ^_^ ). Van aminek meg van egybol szep dmg-je (pl Battle for Wesnoth [Mac OS X (10.4+)] wiki.wesnoth.org/Download )

A jatek meg nem draga csak sokan azt hiszik, meg rossz helyen nezik... Nekem ugy osszesen kerult szerintem Steam-en (persze jo idoben jo helyen akciokkal) olyan 20k-ba + Humble 15k (mind a 3 egyutt) es igy van alapbol 20 jatek kb a listaban. Mondjuk ez igy eleg off lett az eredeti kephez kepest bocsi ^_^
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
yitsushi 2011.09.28 10:14:05
@Haibane: Hozzatartozik hogy az automatabol igen nagy mennyisegben hordtak el (5-10esevel) a hajlektalanok orankent. (szemtanukkal lehet igazolni)
yitsushi 2011.09.28 10:24:05
Egyebkent meg. Windows-t hasznaltam nyug volt megvenni valamit... Fiatal is voltam. Torrent letoltes + telepites. Sokszor meg azzal is macera volt, hogy uninstall de nem fogadta el a product key-t utana.

"Feljebb" nottem es linuxos lettem most pedig mac-es. Felmegyen n*0re-ra eBook ugyben es felb* az agyam, amikor latom egymas mellett a frissen feltoltott $0.99-os iPhone-os meg Androidod appot. Foleg az androidos, hogy van Lite verzio a fizetos meg $0.5 es megis felkerul. Viszont ezeknek nagyon alacsony a letoltesi ratajuk is. Volt hogy en is szedem le, mert nem volt bolt. Akkoriban magas volt a letoltesek szama. Tehat akar csak egy Launcher Pro rol is beszelunk sokkal tobben veszik meg magyarorszagon is miota van Market itthon, mint letoltik.

Ami a lenyege, hogy amig nem volt Market addig mindenki toltotte vadul, mert nem akarta rootolni a telefonjat vagy nem erte meg neki az a macera melle. Miota van Market azota az emberek megveszik az appokat amiket hasznalnak (mindig van aki nem teszi), meg akkor is hasonlo appot vettek meg 2 honappal ezelott es rajottek, hogy a masik jobb.

Meg azert ne felejtsuk el, hogy a torrentoldalakon sincs fent minden. En peldaul szeretnek egy adott zenekar 1 adott albumat (nem idei es nem is tavalyi) megszerezni. Sajat boltjuk nincs, hanem iTunes link van kirakva nekik. Torrenten nem talaltam (pedig azert nem mondanam, hogy nem mozgok otthonosan, mert ha keresek valamit es van akkor maximum fel ora mulva megtalalom, ha nem 'Download' a neve a jateknak/zenenek/konyvnek ^_^). Nekem ez hatalmas konnyedseg lenne, ha elerhetnem.

Meg a masik oldalrol ez jo elorelepes, mert akkor "hamarosan", akar a tobbieket si beengedik (lasd Spotify peldaul, ok nem azert nem inditjak magyarorszagon, mert nem akarjak, legalabbis ezt valaszltak mikor megkerdeztem anno toluk)
ARCHIVE PHOTO INSERTS FROM MOTALKO from Miklós Falvay on Vimeo...
Eddig ugye a Samsung szállította az Apple-nek az A4 és A5 SoC-eket, de a két cég jelenleg pont a mobileszközök miatt rúgta össze a port a bíróságon, vagyis az Apple-nek sem érdeke, hogy a koreai céghez továbbra is annyi szállal kötődjön, mint eddig, vagy hogy rábízza a…..
Az utóbbi hónapok egyik legszórakoztatóbb peres eljárása zajlik a két cég között. Kezdődött ugye azzal, hogy az Apple piacra dobott néhány újszerű terméket, például az iPhone-t és az iPadet, amik valamilyen módon megújították a kategóriájukat, hatottak azokra. Ezután a…..
És hozzá a zene a Kaptár című filmből: ..
 No nézd már... Valaki nevezett a Goldenblogra... Hmmm :) Köszönöm annak a zug-geeknek, nagy öröm számomra!     Ha szereted a Mindennapi Kockaságok blogot és netántalán érdemesnak találod arra, hogy szélesebb közönség is megismerje azt, hogy kockafejnek lenni jó,…..