Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xbox.1114

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést mindenkitől, amiért ilyen sokáig nem került fel videó, de nagyon nehéz szülés volt. A vágás, a szinkron, majd maga az elkészítés is problémás volt, mintha minden elem összeesküdött volna ellenünk, de végül sikerült. A Mátrix - Újratöltve egy förtelmesen elbaltázott film. Ugyanakkor tudom,…..
Nem volt még ilyen, hogy egy videó egy hétig porosodik a gépen, mielőtt publikálásra kerül, de az Oscar pályázók listáját nem akartuk megszakítani. Ezzel a videóval befejeződött az ötödik évadunk, és jöhet a jól ismert évadzárás díjátadóval, összefoglalókkal és egy…..
xbox.1114 2012.06.05 16:57:49
Legnagyobb örömünkre sikerült találnunk egy c-kategóriás vámpír-filmet, aminek tulajdonképpen az a legnagyobb erénye, hogy könnyű volt róla videót készíteni. Olyan technikai és dramaturgiai bravúrokat láthatunk ebben a műremekben (kiderül például, hogy mi a vámpírok…..
xbox fan Űdv az oldalon 2011.06.23 16:08:00
Akit érdekelnek ezek a kütyük annak itt pár érdekes dolog és segítség esetleg játékbemutatók a legtutibb játékokról mivel érdemes játszani és néhány érdekes hír más konzolokról ..