Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondtuk rá, a nyár legjobb filmje, és ezzel nagyon sokan értettek egyet, ráadásul Amerikában nagyon szépen nyitott, a Cinema City mozihálózat műsorán viszont hiába is keresnénk a csütörtöki premierek között A majmok bolygója: Forradalom című filmet. Hogy Magyarország…..
HeStyle MMM iPhone tok 2011.07.26 10:20:00
 Ó, mindig el is felejtem, hogy a Maison Martin Margiela a milyen szép dolgokat tud alkotni. Ez most sincs másként, itt egy iPhone tok, amely tulajdonképpen nem tartogat számunkra semmi extrát. De! Ez a két részből álló tok a maga szép kidolgozásában és egyszerűségében…..
Általában a különböző prémiumkategóriás, luxuscégek által gyártott mobiltelefonok nem a tudásukról híresek, inkább csak státusz-szimbólumként és drága kiegészítőként használatosak. Az óráiról híressé vált Tag Heuer most piacra kerülő Link elnevezésű mobilja…..
Az iPod Nano tulajdonosok közül sokan panaszkodnak arra, hogy a Nano kis mérete miatt általában nehezen találják meg, amikor szükség lenne rá. Rajtuk próbál most segíteni az Incase nevű cég, akik egy kifejezetten az iPod Nano-hoz készült csuklópántot készítettek, hogy a…..