Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perspectus

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     "A kormány ezerötszáz milliárd forintot fektet be az egyetemekbe. (Magyar Nemzet, január 29.)"    Jóságos Stumpf István a Hazafias Népfront utolsó alelnöke, Horváth belügyminiszter elvtárs veje az európai értelemben vett Bayer Showban magyarázta el, hogy ezerötszázmilliárd forintot fognak a…..
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
      Prof. Dr. Deutsch Tamás az "azért Tomikám mindkettőnknek jobb, ha Brüsszelben piálsz, mintha minket kompromittálsz valami hülyeséggel" díj kitüntetettje azt nyilatkozta, hogy 76 milliárd eurót akar elkölteni az Unió kutatás-fejlesztése (a Horizon Europe programról van valójában szó) és…..
perspectus 2021.01.18 11:43:37
     Az egymilliárd dollárral kitömött orbánista janicsárképző a Matthias Corvinus Collegium kutatási vezetője Surjányi Fanni soha életében nem publikált. Ha a Hit Gyülekezetének lapjait nem számítjuk... Azt állítja, hogy tanszékvezetője le akarta beszélni a tudományos pályáról, mert a…..
perspectus 2021.01.13 21:11:28
azért tett surjányi fanni ezért az mcc kutatás vezetői posztért. gyöngyszem:

youtu.be/kzQGZlJ20WQ

"Vajon milyen férfi tud biztonságérzetet adni egy nőnek? Ki mellett teljesedik ki és válik magabiztossá? A kérdéseket megválaszolja Surjányi Fanni, az MCC Kutatási vezetője az Axiómán."
       Hayek a Szabadság alkotmánya című műve volt a thatcherizmus bibliája. A brit konzervatívok szent könyvének utószava volt a híres esszé: Miért nem vagyok konzervatív? Csak miheztartás végett...       Burke Ödön, a konzervatívok Jézus Krisztusa, alapvetően liberálisféle whig volt, dehát a…..
perspectus 2020.09.17 15:04:16
@jotunder: sőt, szent pálról elneveztek akadémiát virtigli magyar neoprotestánsok. tkp. ilyen karizmatikus konzervatívok, ha megfizetik ezért őket.
          Demeter Szilárd, aki írt pár nem túl izmos novellát és egész életében szolga volt, képes volt a következőt leírni.          "Amikor Palkovics László miniszter elkezdte újjászervezni a magyar tudományos kutatást, diktatúrát kiáltottak, ment a szabadságharc, hisztitünti, jöttek a…..
perspectus 2020.09.02 15:54:02
@jotunder: csak mielőtt kiesik, teljesen amortizálja az irodalmat, a múzeumi szférát, a könnyűzenét, az oszk-t.
       A válasz egyszerű.... azért mert Orbán daddy szereti Lukasenka daddy-t (backa-nak mondják belorusz nyelven, őt tényleg így hívják a minszki nerben). Mert  Orbán daddy mindig olyan akart lenni, mint Lukasenka daddy, kolhozelnök, aki erős, mint egy bivaly, vodkával és traktorral gyógyítja a…..
perspectus 2020.08.14 15:12:01
@rdos: vörös van még. elég ennyi oroszország bőven.
    Demeter Szilárd (és testvére Demeter M.Attila kolozsvári filozófus) a Kellék című filozófiai folyóirat szerkesztőbizottságának tagjai (a bizottság kétötödét alkotják). A lapnak különös jelentősége van Magyarországon. Bizonyos egyetemi állások betöltéséhez külföldi folyóirat-publikációkra van…..
perspectus 2020.08.08 14:13:08
@combo: azon gondolkodom, hogy coca-cola light vajon okoz-e mámort?
perspectus 2020.08.08 14:52:34
@jizzaircargo: azt azért én is kifelejtettem, hogy demeter tőkés lászló sajtófőnöke volt. ezt nem tudom a "fiatal voltam, kellett a pénz" indoklásaként elfogadni.
      L.Simon László írt egy népibalettet Trianonról.  Eleve jó, hogy országgyűlési képviselő úrnak két salátatörvény között volt ideje arra, hogy pont Trianonról és pont népibalettet, hogy művészileg és emberileg is volt ideje,  meg általában nagyon jó, hogy lesz most egy népibalett Trianonról,…..
perspectus 2020.08.06 08:43:24
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: van pokol, a béla mondta. de tiltakozott, ő nem futballbíró.
      "  I used to think that young Americans began whatever education they wereto get at the age of eighteen, that their early lives were spiritually emptyand that they arrived at the university clean slates unaware of their deeperselves and the world beyond their superficial experience "     …..
perspectus 2020.08.05 07:42:15
@clemens: ok, boomer.
    Értelmiségellenes pogrom készülődik Budapesten, olyan szokásos magyari pogrom, amibe direkte senki sem fog belehalni, de közvetetten azért franc se tudja.    A kormánypárti ultrajobb zsidóvért akar inni, de ez nem illik bele az orbáni narratívába. Szeretik a kamatot, állandóan hosszabbra írják…..
perspectus 2020.07.18 10:04:59
@jotunder: hehe, nem kellett nagyon versenyeznie hermannak azért, valljuk be.
     "2020-ban, József Attila-díjjal a hátizsákban biciklisfutárkodni még mindig nagyságrendekkel kevésbé gáz, mint Térey-ösztöndíjból élni." (Erdős Virág)    Kevés erősebb mondatot írtak le mostanában. Erdős Virág nem metaforikus értelemben biciklisfutárkodik (és töri kissé össze magát)…..
perspectus 2020.07.07 14:48:09
@jotunder: bródyt demeter kérte fel, véleményezze ugyan már a könnyűzenei stratégiáját. többször lett volna esélye elküldeni a francba. tudod, ez a strici ígért egykor ujjtörést...
         Navracsics Tibor írt egy olyan cikket az Országútba, az Európai Unió mi vagyunk, ami a modern magyar kereszténydemokrácia alapírása lehetne. Attól tartok, hogy az általunk gyakran "navracsicskáknak" nevezett ifjoncokat fogják ezért ráuszítani.        Én egy olyan országban, ahol így…..
perspectus 2020.07.06 09:40:31
@flort: azért az apa szépen ejtőernyőzött a megyei tanács osztályvezetői posztjáról a frissen alapított gimnázium igazgatói székébe rendszerváltáskor, valljuk meg. van az a mintaadás vagy mi.
perspectus 2020.07.06 10:19:49
@ámbátor: navracsics ner tag. igen, elegánsabb, mint a rogán, de tudja a helyét.
ZIRCINFO ÚJRA ZIRCINFO 2011.02.24 09:18:00
  A tavalyi évben nagyon megörültünk, hogy Zircen is létrejött egy fórum, ahol az emberek hangot adhatnak véleményüknek - és nem mellékesen, információhoz juthatnak a város dolgairól, terveiről. Sajnos januárban már hiába pötyögtük be az URL címet, nem értük el a honlapot. Mint azt ismerőseinktől…..