Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r1234

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresen felbukkant a kérdés, hogy mikor lesz már az AirAsiának Budapest – Kuala Lumpur járata. Annak idején Tony Fernandes, AirAsia nagyfőnök több mint egy éves bejelentése nagy örömet aratott az Ázsiába, többek között Thaiföldre készülők között. A friss…..
r1234 2012.01.13 11:41:47
@TótAnd: semmilyen légitársaságnál nem hiszem, hogy lehet manapság 100-150e Ft között BUD-BKK (vagy VIE-BKK) repjegyet foglalni. sőt, 200 alatt is, csak nagyon-nagyon elvétve..
  Brad Pitt ma ünnepli 48. születésnapját. Emlékeztek rá még a Dallas-ból? Mert ugye ott is előfordult. Boldog szülinapot neki, reméljük, nem viselték meg nagyon a nálunk történt fegyveres összetűzések...Ti melyik filmet kedveltétek tőle? Persze, a Harcosok klubja az…..
A kalocsai minta netes ámokfutásában újabb állomásán vagyunk túl, először ugye Jenson Button Forma-1-es versenyző tűzálló kezeslábasára került fel a népi minta, aztán jött Iker Casillas kesztyűje, és az ezt övező médiahiszti. A Tv2 Tények című adásában volt egy…..
r1234 2011.12.13 16:03:26
@86c: te meg egy rakás
A következő kép igen jól kifejezni mit is érez többségében az ember ha repülőre ül és ilyenkor jogosan merül fel a kérdése, hogy tényleg én fogtam ki a legrosszabb helyet? Ti kitől/mitől irtóztok a legjobban a repülőgépen (magát a repülést nem ér írni)!?  ..
r1234 2011.11.23 10:39:32
@Nohát: nálad az igazság!
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Hajcsatok Gól, de milyen! 2011.10.11 07:13:00
A magyar-finn meccsre hangolva a futballtörténelem legszerencsétlenebb/legszerencsésebb góljaiból szemezgettünk.  Az örök klasszikus Ráhangolódásképpen kezdjük ama bizonyos 97-es finnországi góllal, amely abban a pillanatban a mennybe röpített minket, hogy aztán pár héttel…..
Régi ismerősünk, válogatottunk szövetségi kapitánya újra odacsapott: ezúttal az oroszok elleni, hazai pályán elvesztett, Európa bajnoki selejtező mérkőzés utáni sajtótájékoztatón robbant. A déli szomszédunknál bevezetett fejelés helyett, Weiss mester kifinomult…..
BOMba bukás. A NOB a 2020-es olimpia kandidálói közé fel se vett minket. Baku, Doha, Isztambul, Madrid, Róma, Tokió. Hogy mi a közös bennük? A NOB ennek a hat városnak adott zöld utat, hogy a 2020-as olimpia rendezésért zajló pályázat utolsó fázisába belépjen. 24 évvel az…..
r1234 2011.09.06 11:29:39
@teng-leng: augusztus 20. miatt miért? ezt sose értem, hogy gondolja bárki, hogy van külföldi turista aki a mi nemzeti ünnepünk és/vagy a tüzijáték miatt jön ide.. :)
Írországban vendégeskednek Weiss mester fiai. A római bravúr után, az Aviva Stadium gyepén, a mágus újabb varázslatra készül. A szlovák válogatott hat mérkőzés után 13 pontott gyűjtött, akárcsak az orosz és az ír nemzeti csapat. Egy idegenbeli győzelem nagyban javítaná…..
  „Forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. (...) Figyelj, te ezzel az írással, ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat elzártad magad elől, ezt vedd tudomásul.” – Balázs József, Gyöngyös és…..