Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monyoo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ágy - asztal - tv Egy kísérlet 2011.07.26 12:14:00
A mai alkalom rendhagyó, tulajdonképpen egy kísérlet, amiben a segítségedet szeretném kérni. Az egyik következő belsőépítészeti munkám egy belvárosi kávézó/étterem felújítása/átalakítása lesz (ujjak összekulcsolva, ima elrebegve :). Ilyenkor én azt szoktam…..
monyoo 2011.07.26 13:31:59
Mivel a szép enteriőröknek inkább kedvelője, mint szakértője vagyok, elsősorban érzéseket és benyomásokat próbálok közvetíteni:

Én sem képzelem olcsó helynek, közép-felső árkategóriába sorolnám, ahol azonban kifizetném azt a kis többletet a kávéért, mert a hangulattal megkapom azt a pluszt, amitől megéri. Inkább beülős beszélgetős helynek látom, mint étteremnek, de azért biztos lenne valami különleges harapnivaló az étlapon, amit rendelhetek az üdítő mellé.

Az előttem szólóval ellentétben én úgy érzem, van benne valami súlyos, és komoly, amit látok magam körül, azon el tudok gondolkodni. Könnyen válhat törzshellyé, hiszen nem lehet megunni. Biztosan lenne benne olyan, ami nagyon tetszik, és olyan is, amivel sosem tudnék kibékülni, mégis vonzana. Ha elképzelem, különböző leülős részeket, ülőalkalmatosságok és asztalok halmazát látom, amiket az össze nem illésük kapcsol össze, de nem úgy, mint egy romkocsmában, hanem valami végtelen eleganciával. Igen azt hiszem ez a kulcsszó: az elegancia. Mindenre valahogy a szokatlanság jellemző, grafikák, színek, stílusok, összességében egy besorolhatatlan valamit látok, amiből árad a kifejezés, és amiben mindenki megtalálja egy kicsit saját magát.
Nem egy olyan helynek képzelem, ahova bármelyik barátnőmet elvinném, inkább csak azokat, akik nyitottabbak egy kis „különc”ségre.

remélem segítettem :)
Mi volt az utolsó bútor, amit vásároltál? Hol? Mennyiért? (Ha kérdezek valamit tőletek, azt nem játszásdiból teszem, hanem azért, mert érdekel. És ugyanúgy működik a dolog, mint az életben. Ha a Zember nem kap választ, előbb-utóbb nem kérdez többet. Én szóltam.) Addig…..