Regisztráció Blogot indítok
Adatok
floridai

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szavazzatok a LifeTilt Facebook oldalán kedd este 20.00-ig a kép alatt arra a srácra, akinek az átalakulását március 26-tól látni szeretnétek itt a LifeTilt blogon...
LifeTILT Laura Route 66 2011.09.29 21:20:00
  66.nap 54,8 kg 0.nap 60,3 kg Laura legutóbbi hétösszegzéses posztja alatt kialakult állapotok miatt, csak nekem ugrott be a 2006-os tévéostromot idéző hangulat, vagy a nők között ez a fajta komminkáció teljesen átlagosnak és megszokottnak számit a csajvilágban? Érthetetlen…..
LifeTILT BackstageProject 2011.08.11 15:55:00
 A SummerProject 2. 3. és 4. részét 3 nap alatt vettük fel úgy, hogy leforgattuk Budapesten a piacos meg a konditermi jelenetet, aztán 9 óra forgatás után lementünk a Balatonhoz.  De nem ám Siófokra, hanem a halál faszára Keszthely mellé Vonyarcvashegyre ami 250 km. + 3km…..
floridai 2011.08.11 23:08:51
Valamikor tavasszal tevedtem ide es kezdtem olvasni az irasaid amik tetszenek jopofa beszolasaid miatt, + egy segito szandekot is ereztem, hogy lefogyasztod a nepet stb, de mostanaban mar az uzleti reszet kezdem erezni ami annyira nem szimpi. persze reszben megertem ha lehet belole penzt csinalni akkor miert ne, de ennek az ellenkezojet irtad reklamugyileg... aztan a summerproject kifejezetten biznisz ez latszik ami nem is lenne baj ha nem orditana benne a reklam, de hogy a piacrol tenyleg csak a sajt es kenyerrol legyen szo az gaz - bezzeg a sony noti vasarlasara jutott eleg ido meg arra, hogy peti az edzoterembe jutasaig liftet es ajtokat gyoz le 15 masodpercen kersztul - ez tenyleg fontos... keves az ot perc. siman lehetne 15-20 is. az emberek inkabb olvasni nem szertnek mint tevezni. neha az irasaid is lehetnenek tomorebbek informativabbak - ez foleg igaz a videokra is - a kajakra fozesre siman lehetne 2-3 15 perces reszt is szanni (ha nem tobbet). az egesz nagyon feluletes. azert is felhaborito, mert rengeteg nyersanyag van mint irtad... szoval Adi elmehet a ...... - biztos sikers producer lehetett a Tv2-nel...

kar, hogy kiadtad a kezedbol az iranyitast az eredeti koncepciot...

a 3. resz azon kivul, hogy 1 mondatban le lehet rendezni, hogy a bufekben szar a kaja informacio tartalma nulla, toltelek resz.

ez a vv szereples sem szimpi. ahogy latom igy is szet vagy szedve. 3-4 honapja igertel egy edzestervet - azota se jott meg. Tenyleg az iget akarod hirdetni vagy csak szereplesi vagy? nyeremeny? media szereples? uj melo? vv laci sem valtotta meg a vilagot.

A bar 2 musorban mi volt a celod? (mar nem emlekszem ott mi volt a nyeremeny...) egyebkent ma olvastam, hogy bortont es arenat csinalnak a villabol - jol jon a fegyencedzes... :)

Erdekelne a csajok velemye Tamasrol, hogy tenyleg szuksege van neki meg izmosodni? Szerintem azokon a fotokon amiket felrakot magadrol egy izmos, kisportolt, jotestu ficko - nem? persze izlesek..., de most summeren nemelyik kepen kezd akkora lenni a bicepszed, hogy az inged lassan kiszakad :) tenyleg erdekel a csajok velemenye, hogy melyik jon be jobban...

bocsi kicsit hosszu meg kusza, de sok gondolat es faradt is vagyok...
floridai 2011.08.12 18:14:11
@benedek bence: nem talalkoztonk meg...
LifeTILT SummerProject 2011.07.24 00:30:00
 2011 januárjában egy blogba menekültem a mindennapok valósága elől, ahova kötöttségek nélkül írhatok akkor, arról, és azt amit akarok. Senki nem szólt bele mi legyen a téma, és magasról szartam le azt is, hogy amit leírok az most éppen kinél veri ki a biztosítékot, és…..
 A tömegnövelés is olyan mint a csajozás amit nagyon el lehet baszni és ha a bénázásod ellenére véletlenül még össze is jön valami, a végeredmény általában olyan is lesz. Emberek évekig próbálkoznak felszedni olyan csajokat akikre már 9 éves koruk óta verik a farkukat…..