Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bölcsek köve

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DopeMan jó keresztényként megbocsátóan vélekedik a többszörös "ámokfutó" ügyével kapcsolatban...és, mint mindig, most is megtalálta a megfelelő megoldást... ..
bölcsek köve 2011.06.23 09:34:34
@Leone_510: no persze, a média hecceli a lüke népet, azok meg elhiszik a bulvár sajtó/média kitalációit!
Igen, akinek van pénze az megfizeti az eféle baklövések árát, ledolgozza szociális munkában, akinek meg nincs/nem akarja ledolgozni az leüli! Ez megy ma már mindenütt a demokráciákban. Ld. pl. Svédországot is.Szerintetek jobb lenne napi 8000 ft-ot költeni a mi pénzünkből a Stohl örzésére (2 év 4 hónap=kb.1000 nap=8 millió forint), ahelyett hogy kifizetné/ledolgozná ő ezt a pénzt! Olyan okosak vagytok, hogy majd szétrobban a fejetek a sok észtől! farizeus álszent banda!
bölcsek köve 2011.06.23 09:35:19
@VOGAben: aha, s ez miből derül ki? ugyanis a szagértők a minap órákig ezen vitatkoztak! Arról aki ezt állitja (0,5 cm a rövidülés szerinte! ) kiderült, hogy csak a sérült lábat mérte. a másikat elfelejtette/nem érdekelte! Mellesleg, a legtöbb embernek nem egyforma hosszú a két lába!
Persze ülje le, ha megérdemli. De mit? Ugyan, az összes erkölcscsőszből ömlik a frusztrátság és irigység, kisebbségi komplexus a sikeres emberek irányában (jellemző az "öreg ripacsok" kitétel is).