Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sachia

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Fanni vagyok 14 éves. 13 éves koromban, nyáron történt az eset. Régebben is történtek furcsaságok. Eltüntek dolgok, és egy olyan helyen kerültek elő, ahol semmi sem volt, és észrevehető. Zajokat hallottam. Csoszogást, csattanást, pattogást. éjjel úgy 1:30 körül…..
Íme a blog 1. képe.Ez egy egyszerű családikép, 2 nő 1 férfi eszik.De mi az a férfin? Vajon mi lehet az? Egy szellem?Vagy csak a kamerával van gond?Nemtudni.....
Sachia 2011.08.07 18:54:38
Ez a kép akkor készült amikor egy ember átkutatta a romokat. Semmit nem talált, de a fénykép után talált a képen egy paranormális jelenséget.Vajon mi az a képen?..
Ez a kép Franciaországban készült, egy kinzókamra elött.De ki/mi az az alak a fotón? Talán a kaszás? Ezt a képet is Mekkmester-nek köszönhetjük. :)..
Paranormális Jelenségek 2008.03.03 14:20:33
Ezen a képen elvileg a kaszást lehet látni. Ha tényleg ő az akkor ha meghalunk ő jön értünk? :)..
Ez a kép egy elhagyott házról készült. Látom a tulajdonosa rajta van a képen nemde?..
Sachia 2011.08.01 21:00:26
Ez a kép Howard Hardy koporsójánál készült. De vajon tényleg ő van rajta?..
Sachia 2011.08.01 20:56:25
Történet: 3 fiú kocsikáznak az autópályán. Egyszer csak stoppol egy tinézser és felveszik... Telik múlik az idő és egyszer csak megszólal a lány:"itt haltam még 1983-ban!!!" És egy nagy karambol lesz. Magyarázat: Akit felvettek az egy szellem volt. A videó nincs…..
MatT: találtam egy videót aminek a lényeg a végén van. Az a lényge(elmondom különben nem láttod) hogy amikro bemegy a végéna  szobába mondja hogy ott van a szekrény mögött és ott van egy kéz avgy mi ami aztán normálisan visszamegy a testhez, de a csaj nem ott van majd…..
"Sziasztok,   Édesapám sokszor emlegette, hogy bármi is hoz ki a sodromból, ne átkozzak, mert a fognak az átkaink! Számos történetet mesélt el, ami elgondolkoztató... Apai ágon a család boszorkány vérvonal?? :) Most mégis mást szeretnék megosztani veletek! Fiunkról…..
Köszönjük szépen! Andilona  Łastßreath esete Üdv.Egy újabb különös dologgal szeretnék elő rukkolni. Őszintén szólva nincsenek miatta nyugtalan éjszakáim, mert már hozzászoktam az ilyenekhez.Úgy körülbelül másfél hete vettem észre először.…..
Újra kislányos szellemjelenés Japánban:..
Fincsiiiii:Ha nehéz megválni annyira szeretett feleségedtől, építesd be az asztalodba! Arizonai Jefftől :D "We will meet again in heaven." ..
Csak nézzed a képet és találd ki mi rajta a nem oda illő! Ma még itthon vagyok 1 napot, holnap megyek ismét.  ..
Star Wars 1977-es Star Wars jelmez 2010.10.26 10:09:00
Az első film 1977-ben jött ki, akkor még nem lehetett minden második jelmezboltban Chewbacca- és Darth Vader-jelmezt vásárolni, otthon kellett megoldani a farsangra (Halloweenre) szánt ruhát. Ez a jelmez ebből az évből van, egy kisgyerek készítette és állítólag rohamosztagost…..
Sachia 2011.06.29 09:22:22
2006. január 1., mindenki az újévet ünnepli. A szellemek persze ilyenkor sem tétlenkednek. Az akció 2:36-nál kezdődik. (Kb. 3:02-nél egy különös fényvillanás a jobb oldalon, majd a bal oldalon a tükör hirtelen minden ok nélkül kitörik kb. 3:16-nál. Senki sincs a közelében.…..
"Hello!""Nálam sok ilyen paranormális jelenség van.Most regisztráltam a honlapra,nagyon jónak tartom.Először is,remélem,hogy felkerül a történetem az oldalra :) Íme: Sokszor,mikor egyedül vagyok itthon,suttogást,motyogást hallok,és valaki a nevemet…..
Cúcuta városa, Kolumbia. Az egyik parkban egy 12 éves lány szelleme kísért. A lenti felvétel 2007. júniusában készült és a helyiek szerint egy megerőszakolt és meggyilkolt lány szellemét mutatja. Mások szerint ez csak a kamera lencséjének fény tükröződése. ..
Valódi vagy sem, azért elég ijesztő ennek a halott japán kislánynak a szelleme... ..
Egy öreg hölgy szelleme kísért a liftben - biztonsági kamerás felvétel. ..
Köszi 'mj'. (Elnézést a kimaradásért, szerelőnél volt a gépem.) ..
"Miranda vagyok, gondoltam írok hisz velem is történnek furcsa dolgok.Kiskorom óta érdekelnek az ilyen misztikus dolgok, minden olyan ami természetfeletti. Szóval tényéleg minden téren, legyen az doku film,rajz vagy film viszont horrort nem nézek :D és persze kutakodok az ilyen…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } Van egy másik dolog is ami nagyon zavar!!! Ez kb 2 hete kezdődőt. A barátnőm kb 1.5 hónapja hagyott el, nagyon magam alatt voltam ez miatt, és ez csak azért érdekes mert tudom  hogy  áradt belőlem a negativ energia  aminek a következménye az…..