Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tv2qtya

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog egy saját, konfortosabb "lakásba" költözött. Ha még mindig érdekel Rúzsa Magdi, és az, hogy miként látom őt, látogass el új otthonomba.Gondolatok Rúzsa Magdiról, és nem csak Rúzsa Magdiról, egy kicsit másképp. Ha unod a szokványos bulvárt, akkor mindenképpen jönnöd…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
tv2qtya 2009.07.03 14:56:25
@Valaki1: Hogy ki az a barom? MINDENKI, aki dolgozik, és kötelező neki. Kivéve azt a réteget, akik korban ott tartottak, hogy nekik már nem volt kötelező magánnyugdíjpénztárat választani.
Ja, ha te nem bérből és fizetésből élsz, akkor te szerencsés ember vagy.
tv2qtya 2009.07.03 15:01:28
@Valaki1: Nem. A sima pénztárról van szó. Az bukott akkorát, mint egy ház. Kibúvó meg nincs.
Syphone egy meggondolatlan gombnyomás után közel 200 ezer forintot hagyott ott a Spar-ban, amit a bolt azonnal visszautalt, ám az a számlán nem jelent meg. A pénz több, mint egy napig valahol máshol volt. De az alap igazság: blokkot, visszaigazolás mindig megnézni, összeget…..
Mirtill sejtése szerint nem a véletlenek egybeesése, hogy minden (2) alkalommal felfele kerekítendő összeg lett a lefele kerekítendő összeg, amennyiért tankolni szeretett volna a MOLnál. Persze lehet, hogy már a nehéz időkre spájzolnak, de azért elég vad összeesküvés elmélet ez:…..
A Homár még nem találkozott élőben ezzel a rendszerrel, de Renáta levele alapján arrafelé is hasraütésre bírságolnak. Elvileg az autók ablakába helyezett kilyukasztgatott parkolószelvények igazolják az előre fizetett parkolást, esetünkben azonban csalással vádolták a…..
Tévénézők bizonyára észlelték már, hogy lesz egy Pókerarc című vetélkedő az RTL-en, aminek semmi köze a kártyához. Póker és arc témakörben viszont már született több zseniális reklám az amerikai Full Tilt Poker jóvoltából, ahogy azt a Posztó blog is megénekelte.…..
Karesz a nyeremény Balaton szeletét szerette volna behajtani a Tescóban, majd egy kisboltban, de ők ezt nem szerették volna annyira, ezért egymásra mutogatnak: Tegnap az a szerencse ért, hogy a balaton-szelet játékával egy új balaton szelet boldog nyertese lettem. nosza rajta, ma úgyis…..
tv2qtya 2007.09.21 15:35:10
Papíron. Na de tényleg?Ma este megnézhettem a harmadik szereplőválogatási nap felvételét. De végre ez volt az utolsó, most már össze állt a csapat, az az 50 ember, akik részt vehetnek az elődöntőkben.Mint eddig mindig, ma is láttam igéretes tehetségeket. Nagyon jó hangja…..
Ezek totál becsavartak! Persze, nem is csodálom.Most, hogy már lement a második szereplőválogatás felvétele, a bulvár sajtó megint bezsongott! Egymást túllicitálva éltetik a versenyt, és persze minden lap azzal a lánnyal van elfoglalva, aki megríkatta Presser Gábort. És ez a lány…..
Sőt, el sem veszett.Hú, basszus! Ma volt a tévében a második szereplőválogatás. És ma szerepelt Magdi is.Egész pontosan Rúzsa Magdolna, aki Kishegyesről érkezett, és szülészeti-nőgyógyászati nővérke a tanult szakmája. Ezek szerint tényleg az ő nyomára bukkantam a lapokban,…..
Volt mit válogatni!Végre, végre, végre! Bemutatták az első szereplőválogatás felvételét!Nagyon vicces, hogy egyes emberek, a már lefutott két széria ellenére sem veszik észre magukat, és meg vannak győződve róla, hogy nekik aztán piszkosul jó hangjuk van.Na meg, az 5 fős…..
Mire jó a kutatás? Elszórakoztat. Nem mindenki elégszik meg azzal, hogy ha kutat ás.Nem bírtam ki. Elkezdtem keresgélni a világhálón, hátha nem a teljes ismeretlenségből érkezik Magdolna, akiről már nyilvános szereplése előtt is ódákat zengenek a lapok. Nagyobb pénzben nem…..
Ezt látnom kell! Még a vak is megmondta!A Megasztár az egy jó műsor. Én szeretem.És rögvest kezdődik a harmadik felvonás!Az első két szériát mindig néztem, amikor csak tehettem.Ha a mostaniban legalább csak egy olyan versenyző lesz, mint Oláh Ibolya volt, már megéri majd…..