Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegaaa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy internetes kampány jegyében, a Rage Against the Machine Killing in the name című dalával próbálja megtörni az X Factor brit tehetségkutató győztesének karácsonyi hegemóniáját, azaz cél a brit No. 1 helyezés megszerzése.Ennek érdekében ezek a kedves, joviális urak a BBC…..
Lassan mérleget kell vonnunk az elmúlt 10 év legsikeresebb albumairól és ezt most megtette a Billboard is, hiszen mielőtt az összes írástudó munkatársa szabadságra ment volna, közhírré tétette a Billboard Albums of the Decade listát. (A munkatársak tuti csak kiírták a szabit és…..
A fergeteges Firewater koncert óta rengeteget hallgatom a The Golden Hour című lemezük This is my Life dalát. Ennek kapcsán ugrott be néhány hasonló című dal, s kicsit utána kerestem, hogy hányan írtak dalt ilyet, vagy valami nagyon hasonlót. Nem csigázlak: nem kevesen. Valamiért az…..
vegaaa 2009.11.29 11:27:23
A munka ünnepét a szerkesztőség 2/3-a azzal ünnepelte, hogy a napközbeni fakultatív program után elmentünk a Dürerbe jól megnézni az Óriást, meg a 10 éves Fish! lemezbemutató koncertjét. Már a májusi programajánló összeállításakor éreztük, hogy ha jót akarunk magunknak…..
Anyák napja. Általános iskolai emlékeim törnek fel, mikor már napokkal az ünnepség előtt díszítettük az iskolát, a termet, a táblára pedig a legjobb tanuló "gyöngybetűkkel" felírta: "Szeretettel köszöntjük a megjelent anyukákat, nagymamákat!" Akik szépen, lassan jöttek,…..