Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ízespalacsinta

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
Ízespalacsinta 2011.06.25 22:28:37
@mikka:

Persze, csak az IMF hitele volt rossz, arra nem volt szükségünk, ellenük még szabadságharcot is vívtunk, bezzeg egy kommunista diktatúra hitelével semmi baj nincs, az ok, ők jöhetnek. Merre is megy most ez az ország?
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Ízespalacsinta 2011.06.23 20:20:50
@Mon3:

A komcsik itt már rég ti vagytok kisapám! Üsd csak fel a Wikipedai "kommunizmus" fejezetét, aztán hasonlítsd össze az ott olvasottakat a Fidesz közelmúltbeli ténykedéseivel, retorikájával, és láss csodát!
Jó reggelt kivánok!
  Meglehetősen bosszantó cikkel találkoztunk tegnap az Indexen, ami belterjes szerkesztőségi levlistánkon is kiverte a biztosítékot. „Vérlázító”, „hubazmeg”, „gyoker”, „erdekes” – szóltak a reakciók a Kínában rendezett…..
Ízespalacsinta 2011.06.22 10:05:56
Ízespalacsinta 2011.06.22 10:36:32
@an hero please:

Érdekes, a kapcsolat.hu a kezdetektől az MSZP portáljaként volt hírdetve, Gyurcsány pofája most is ott virít a főoldalukon, egy pillanatig nem volt titkolva a pártkötődés, ezzel szemben az egész Mandiner úgy volt beállítva mint egy jobboldali, de amúgy független blog.
Persze egészen addig amíg ki nem tudódott, hogy úgy mellesleg Orbánnak dolgoznak, merthogy ők maguk ezt nem tartották fontosnak közölni a nyájas olvasókkal.

Innentől meg muhaha... Sok hülye jobbant bevette, hogy most aztán vége lesz az uram-bátyám időszaknak, jönnek a talpig becsületes fijjug, aztán most meg azt se tudják, hogy magyarázzák meg maguknak amit látnak. Páran még akadnak, akik - mint az utolsó japán harcos - a végsőkig kitartanak, de a többség már kezd ráébredni, hogy itt bizony már most 20x akkora mutyi megy, mint a komcsik idejében, pedig ők se voltak kispályások.

Ez az erőltett műfelháborodás amit a tisztelt Orbanviktor.hu-s szerkesztő urak itt levágnak, enyhén szólva is nevetségesen átlátszó.