Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorci4

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
Dorci4 2011.06.22 09:19:15
Emberek!!!!!
Ti tényleg ennyire szívtelen emberek vagytok? :S Egy emberről beszéltek ám :S kit érdekelt,h mivel kereste a kenyerét? :S Sztem mindenki maga eltudja dönteni,h jó ötletnek tart saját magának feldugdosni egy kisautót vagy sem :S Én pl. utáltam mindig is a Jackasst,de pár ismerősöm köztük a barátom is nézte anno pár éve és még sem egy vissza maradott ember és érdekes bnője is van (olvastam előbbi kommentárba,h biztos otthon ülő srácok nézik,akikkel nem állnak szóba lány) és nem egy gáz srác ő sem,mert tuti ez fog jönni,h akkor milyenek is lehetünk :S normális emberek,bulizni járunk és építgetjük a saját kis életünket...Am. még azt is olvastam,h sokan kipróbáltál,amiket csináltak,kérdem én akkor miért engedték,h menjen a Tv,gondolok itt a fő-fő emberekre...Nyugodtan lehet támadni,nem érdekel,de szerintem mindenki önálló ember és eltudja dönteni,h mit akar csinálni...ha ennyire sokan vagytok ellene akkor ne nézzétek és még arra vagyok kíváncsi,h,akik kipróbálták és lett bajuk,mennyi idősek?Ha gyerekek miért is nézték?Szerintem köze nincs egy Micimackó meséhez...és úgy gondolom itt a szülő a hibás...ha meg egy felnőtt csinálja utána akkor meg magára vessen.
ui.:még egyszer írom én is utáltam a Jackasst,de azért sajnálom...de ívót és ezért elítélem,de soha nem mondanék egy halott személyre olyat,h szarrágó meg hasonló nyalánkságokat.Neki a halálközeli élmények voltak az élete,most kicsit jobban sikerült :(