Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mereg

9 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság annyi fejvadász cég mozog a HR területen, hogy szinte felsorolni is nehéz lenne. Őszintén szólva - eddig egyetlen egy kis fejvadász céget kivéve, aki egy területre szakosodott - nem érnek semmit.Mert például rendszergazdának hamarabb felvesznek egy nyelvtanárt, mint egy…..
w Vár állott, most kőhalom 2011.04.03 07:15:00
Ha most vasárnap lennének a választások, a Fidesznek nem lenne kétharmada. Ettől még technikailag, jogilag megvan az, használata legális, még Brüsszel se szólhat be emiatt. De mint Őszöd óta tudjuk (Orbán Viktor szíves közlése), legális és legitim nem ugyanazt jelenti. …..
mereg 2011.04.03 18:37:09
Induljunk ki onnan, hogy lesz 1 millió munkahely 2020-ig. De itt ugrik a majom a vízbe. 27.000-el kevesebb lett. Pedig a csillagos autó Kecskeméten, a majdnem olimpiás autó pedig Győrött gyarapítani fogja a munkavállalók számát. Igaz ezt már a Viktatúra előtt is tudtuk.Ez hogy van?…..
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
mereg 2011.01.11 22:29:07
@biohouse: a számból vetted ki a szót :)
Ha ha ha! Itt kellene nevetni, de egy fecske nem csinál nyarat. Gyorsan kell írnom és sokat, ugyanis közeledik a diktatúra előfutára, a cenzúra. Ezt pedig azonnal leszedetnék velem (vagy mással).Nem csinál hülyeséget a FIDESZ, ugyanis így fogunk 4 évig jól élni, hogy nem tudunk…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
mereg 2010.10.29 09:59:23
@Transylvanianmixedgrill: ne csak a mobilszolgáltatóra gondolj. Benne van az egész T-család az IT Services-zel együtt. Hidd el, ennyit megért nekik márcsak a visszhangok miatt...
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
 Éppen most zajlik Londonban a HTC 2010-es eventje, mivel mi nem kaptunk meghívót rá, ezért a Gizmodo-n keresztül igyekszem beszámolni nektek az újdonságokról :)Bejelentették a htcsense.com-ot, ami a legújabb online szolgáltatásuk. A weboldal teljes mértékben szinkronizálja a…..
Különösebben nem érdekel egy Fideszes rajongó sem, de amióta kormányra kerültek, csak rosszul járok, érdemi változás nemhogy előre, hanem inkább visszafelé történt.Rendeltem egy telefont még júniusban - aztán mivel megnőtt az akkori idióta bejelentésnek köszönhetően a…..
Én magam és még jó páran azon gondolkodunk, hogy végül is mire jó a lakásbiztosítás. Egy vidéki 100m-es házra fizetek negyedévenként 10.000 Ft-ot. Ez évente 40.000 Ft.Nos, ha belecsapna a villám a házba (márpedig ritkán csapdos), akkor ezt a pénzt, ha nem fizetném, simán rá…..
mereg 2010.06.15 07:44:06
www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/letepett-tetok-leszakadt-vezetekek/cn/news-20100614-05562934
"Bere Tamás János szüleivel él az Erkel utca végén. Két perc alatt vitte el a tetőt a szélroham. Biztosításuk nekik sincs, a lenyugvó nap fényénél nagyjából fél órájuk maradt, hogy a megmaradt műszaki cikkeket a fedett alsó szintre hordják." (forrás: szon.hu)
Nah mégis mire való a lakásbiztosítás? Úgyis megkapják a pénzt....
A legelső változtatást itt kellene megtennünk. Addig akármilyen ember kerül a képviselői székbe, ha nem is azonnal, de lopni fog.Mert a magyar emberben benne van, hogy "hazaviszem jó lesz valamire". Dolgozhat bárhol."Uhh, szereztem így egy kis pénzt", "itt egy…..
A bevezetésben írhatnám, hogy melyik kormány mit akart, de most félre teszem egy kicsit a politikát.Kezdjünk egy példával:A minap egy állásra jelentkezett egy informatikus (nevét nem említem az egyetemnek, Magyarországon jó híre van/volt). Fel is vették, mert sajnos olyan…..
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
mereg 2010.06.08 19:15:41
@ladislaus: Nem tudom, hogy te havi 3 milliókat keresők közé tartozol-e, mert akkor igazad van, hogy jól jár az, de ha nem akkor tölts már ki egy adóbevallást, hogy megértsd, nem többet fog keresni az aki kb.bruttó 300.000 alatt keres. Így nem értem, hogy hogyan lendül fel a gazdaság?
Ahogy te gondolod: 100 - 16 = 84
De most így van 100 - 70 = 30; 30-nak a 19% = 6, tehát 100-5= 94
Ez egy kicsit túl egyszerűsítve van.
mereg 2010.06.08 23:32:59
@jo.e: Akkor tanulj még egy kis matekot először és utána élvezd választott pártod tevékenységeit, de ettől függetlenül lehet jól jársz. A hangsúly itt nem a minimálbéreseken van (őket jobban érinti bizonyára), csak az átlagkereső se adózik a minimálbér összegéig és ezért kapnak kevesebbet. Esküszöm mindjárt feltelepítem az abev-et...
Nem is tagadom, hogy szerepel a pontok között jó dolog is, de azoknak a jelentősége kb. a nullával egyenértékű.A nagyon vitatott téma a kommentezők között inkább a bankok megadóztatása és az SZJA csökkentése. Mit mondjak erre? Szívunk ismét.Bankok megadóztatásaNe gondolja…..
A miniszterelnök ma ismertette azokat az első lépéseket, amelyek megítélése szerint a „nemzeti együttműködés gazdasági rendszerének alapjainak lerakása” miatt fontosak. Itt van tehát az első Orbán-csomag, mindjárt 29 lépéssel. A suszter maradjon a kaptafánál, ezért…..
Éppen a híreket olvastam, amikor arra lettem figyelmes, hogy Horváth Csaba főpolgármester-jelölt ingyenes BKV-t ígér a budapestieknek. Pff. Ezt a diszkriminációt...Akkor ha belegondolunk, aki vidékről utazik Budapestre (bármivel), az megszívja.Vegyünk egy példát, mondjuk…..
Van ez a BKV-sztrájk. A pestiek sokféleképp álltak hozzá: a legtöbben szidták a sofőröket, de voltak, akik azt mondták, valahol azért jogosak a követeléseik. Azt pedig a legtöbben mindenképp hozzátették, hogy a BKV-főnököket se kell szeretni, mert azok is elég szemét módon…..
mereg 2010.01.12 08:27:01
Belsőség Lada in the air 2009.01.20 15:45:00
Gergő olvasónk adta meg a kezdőlökést, hogy az utóbbi időben méltánytalanul hanyagolt Lada honlapjára nézzek. Mert a Lada homepage király. Egyszerű, mint a faék, semmi flash, semmi dinamikus katyvasz, kattintasz - ott vagy. Kizárólag a lényegi információkra hagyatkozik,…..
mereg 2009.01.20 20:22:29
Na és ez?
www.youtube.com/watch?v=Yff6u0UvdT4&feature=related
Bár ki tudja melyik volt hamarabb... A Kuga vagy ez?
Peren kívüli egyezség keretében négymillió forintot és két éves kamatait, összesen 4,5 millió forintot fizetett a Rebisz jogutóda, a Készenléti Rendőrség Nagy Lászlónak. A korábban szakmunkásként dolgozó férfi bal szemére teljesen megvakult, miután 2006. október 23-án a…..