Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ködös Albiol

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy már a kormányközeli (tehát az autóban az anyósülésen helyet foglaló) Hungarian Times is kiadta a fatvát* (vagy kilövési engedélyt) Thomas Dollra, elgondolkodtunk, hogy ki követhetné a fővárosi rekordbajnok zöld-fehérek kispadján. * ilyet egyáltalán le lehet írni a migirimigráncskapmány…..
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
labdabiztos Gratulálunk! 2013.12.19 10:38:20
Már hosszú percek teltek el a bejelentés óta, szóval nem várható, hogy Csányi Sándor megszólal; "Na jó csak vicceltem!". Úgy tűnik, tényleg Pinyő lett az az új szövetségi kapitány, aki külföldi, és már jutott ki világbajnokságra. Rövid posztunk, csupán azt a célt…..
Ködös Albiol 2013.12.19 12:05:34
@Stefan Derrick: Azért várjál még, Marijan Vlak, no és Urbán Flóri is folytathatja a sort; előbbinél majd teljesülhet a külföldi tréner iránti vágyunk is.

Én nagyon remélem, hogy Pinyő legalább a régi idők emlékére felkéri Verebesmágust, hogy legyen a csapat sportpszichológusa.

Amúgy ennyi erővel simán kinevezhették volna Dömét, de minimum Vébergyurit.
Ködös Albiol 2013.12.19 12:41:05
@Stefan Derrick: Hát igen, simán meglehet.

Amúgy ha már Csányi is azt mondta, hogy a hazai viszonyokat jól ismerő kapitány kellett az MLSZ-nek, elkezdtem reménykedni benne, hogy még láthatom Szűcs Lajost a válogatottban.

Innen üzenem Pinyőnek, hogy az első felkészülési meccsen a következő kezdő tizenegynek szavaznék bizalmat: Szűcs - Szélesi, Éger, Gyepes, Bernáth-Dombi, Tóth Balázs,Halmosi - Kabát, Bajzát, Torghelle (csere: Waltner és Ferenczi).
Fotó: Fazekas István hvg.hu Realitás kontra normalitás, valóság kontra álom. Nagyjából így nézhetünk arra a kérdésre, ki lesz Magyarország új köztársasági elnöke. A német példa nem lesz ragadós, ahol a lemondott konzervativ államfő helyére a zöldek korábbi…..
Ködös Albiol 2012.04.06 17:57:01
Modorosblog Régi idők focija 2011.11.11 06:00:00
Már a közepén sírtam. Lassan olvassátok minden mondatát. - Franc essen már ezekbe, hogy tényleg megint a vébédöntőben kell kikapni a náciktól… Tipikus magyar betegség. A 84. percben nem szabad őrizetlenül hagyni egy ilyen kaliberű foDbalistát, mint ez az Ahmedagic… -…..
Ködös Albiol 2011.11.11 10:24:00
@Vonatosi Márió:

Ha már összefoglalók. Ki gondolta volna, hogy a '90-es években rendeztek élvonalbeli mérkőzést igazi vidéki futballpályán? Naná, hogy Kiskőrösön:

www.youtube.com/watch?v=-QiBvXe0JUI&feature=related

A pályán rohangáló neveken kívül a szurkolói bekiabálások önmagukért beszélnek.
Ködös Albiol 2011.11.11 10:05:07
@Mitya Ivanov: Mracskóról is közszájon forog egy anekdota, hogy amikor már kispestiként lecserélték, tíz perccel azután, hogy lejött a pályáról, törülközővel a derekán már cigivel a szájában állt sorba sörért a klubház büféjében.

Viszont aki akkora gólt rúg, mint ő az MTK-nak, annak mindent lehet.
Ködös Albiol 2011.11.11 10:15:03
@Dzsoni Kráncs: De a legszebb Fatusis sztori, hogy még pécsiként szándékosan orrbakönyökölte valamelyik Fradi-védőt (jött is a huhogás), a spori ki akarta állítani, de kiesett a kezéből a piros lap, amit maga Telek Manci vett föl a földről, és mutatta fel a vétkesnek. És ezek után nyár végén Fatusi az Üllői úton kezdte meg a felkészülést.