Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csucsundra1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptembertől októberig, hat héten át forgatta az HBO a horvátországi Dubrovnikban Trónok harca - második évad címmel a Királyok csatája tévés változatát. A hírnek a helyi G.R.R. Martin-függő sajtómunkásoknál valószínűleg csak a fázós HBO-alkalmazottak örültek jobban,…..
 Ezekben a hetekben zajlik az ENSZ-közgyűlés fórumán a palesztin állam elismeréséről szóló vita. A hazai zsidó csoportok, Izrael-barát személyek és közösségek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar döntéshozók az izraeli álláspontot fogadják el, s még…..
Csucsundra1 2011.10.19 22:07:46
@Shopping: na már csak ezért büntethető vagy a mai Magyarországon,mert relativizálni merted a holokausztot... csak szólok....
Csucsundra1 2011.10.19 22:09:43
@Shopping: ...hmm... nem értem,miért az előbbi hsz-odra adta a válaszomat...szóval a relativizálás a hitler-sztálin-mao párhuzam
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
Csucsundra1 2011.06.21 23:06:28
Csucsundra1 2011.06.21 23:11:11
@gernika: engem majd kitört a nyavalya,mikor a negyedik könyv közepe táján járva,olvasom a neten,hogy George R.R. Martin, az öreg csávó már hülyíti a népet a folytatás megírásával egy ideje :D és hogy nincs is vége a sztorinak. Júli 12.én lesz a könyv piacra dobva, a Sárkányok tánca. Hát én majdnem agyvérzést kaptam ettől .Mármint attól,hogy a sztori a 4. könyv végén a felénél(se?)tart...:D
Csucsundra1 2011.06.22 00:31:23
@DominoFX: nem is tudod,mennyire az eleje :)
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
Csucsundra1 2011.06.22 00:03:03
@steverubellreborn: hát ezaz...ha nem lenne vonulás, nem kéne a biztosítására költeni qrvasok milliót :) igazad van.
Csucsundra1 2011.06.22 00:22:22
@steverubellreborn: volt hetero felvonulás? na basszus erről lemaradtam.Vagy miről beszélsz?
mert te nem mászkálhatsz a pasiddal az utcán,ahogy más a nejével? dehogynem. akkor mi a baj? ja hogy a többség gusztustalannak tartja a smároltok?ez van. igaz, félre lehet nézni. de ha olyan qrvára tolerancia-párti vagy, miért mindig más kell toleráljon téged, te miért nem fogadod el,hogy van akinek nem tetszik? és ők vannak többen,apropó demokrácia... Van házastársi tökömtudja mi, amivel le van fedve a jogi háttér. Ha esküvőt akarsz, házilag megrendezheted. Minek neked egy olyan szertartás különben is, ami egy olyan hitvilágra alapul, ahol te,meg az irányítottságod alapvetően bűnnek számít? Szóval továbbra sem értem,mi a gondod.
és hogy az állatkert 365 napig látogatható(,ahogy azt egy hsz-somra írtad )? lehet. viszont miért vannak olyan napok, amikor nem élhetek olyan alapvető jogommal,mint a szabad mozgás,mert te szükségét érzed,hogy kamionon üvöltözve csókolózz a pasiddal?mindezt végig az andrássyn,szombat délben. Én meg gusztustalannak tartalak,és nem szeretném a gyerekemet kitenni a látványodnak. Ez van, fogadd el, ha már egy rakás toleranciabajnok vagytok. vagy hogy csak más toleráljon titeket, érzéseitekkel,megnyilvánulásaitokkal,véleményetekkel együtt? az,hogy ti legyetek tekintettel másokra,mások érzéseire, ,véleményére, az már nem fedi a tolerancia fogalmát? ja az más. de akkor ne akard bebizonyítani,hogy én intoleráns vagyok,meg homofób. ezt a hülye vonulgatást nem tolerálom,meg a hülyéket,akik azt hiszik, muszáj segget riszálva tüntetően melegedni.Ha vigasztal, a budapest parádé sem állhatom. De ezen kívül otthon mindenki azt vesz a szájába,amit akar, és azzal megy mozizni,akivel kedve tartja. Sőt,azzal él házastársi kapcsolatban is,mert a törvény lehetővé teszi.ennyi.