Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavaszkisasszony

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műanyagmentes július nevű kezdeményezésbe sokan vágtak bele lelkesen, de közülük jó néhányan buktak el már az első héten. Ennek kapcsán fel kell tennünk magunknak a kérdést: tényleg ennyire tele van az életünk műanyaggal? Komolyan létezik az, hogy nem tudunk ezek nélkül élni? ..
tavaszkisasszony 2019.07.24 11:06:35
@MAXVAL bircaman közíró: ön elképesztő ostobaságot mondott. megint.
Fotó: Domonyai András Domonyai András Kenyában farmer, szubszaharai agrárfejlesztéssel és ehető növények kutatásával foglalkozik. A háttérből figyeli, hogy a világ fejlettebb feléből hogyan szeretnénk megmenteni a földet, az erdőket. Majd megszólal, és elmondja, hogy a folyamatok, a valóságban…..
tavaszkisasszony 2017.03.04 20:19:43
@bontottcsirke: és csak a többiek ne szaporodjanak, vagy magadon kezdenéd? ne vedd személyesnek de elég súlyos kijelentés ez.
Kedveseim, itt a szerkesztő, G.d.Magister beszél. Ismét Burqus kolléga írt nekünk egy alapos és nagyon meggyőző posztot, ami eligazít minket egy fontos egyháztörténeti kérdésben. Ha elolvassátok, ezután biztosan nem rontjátok el! Rajta!  A katolikus egyház legnagyobb hatású…..
de Sade márki Isten tenyerén, I. 2010.04.17 21:24:00
1242   Alig merünk kimászni az erdőből. Barlangban laktunk hónapokig a hegytetőn, ahova nem tudtak feljönni, mellettem szült meg egy nő egy halott kölyköt, két feje volt, egyszerűen csak beledobták a tűzbe. A fák kérgéből sütött lepényt ettünk, hogy utána kihányjuk.…..
Hétköznapi latin I.Csodálatos a szavak élete. Kosztolányinak van egy remek esszéje erről. Azt írja, hogy a szavak közül egyesek eltűnnek, meghalnak, mások nyugdíjba mennek, van amelyik lefokozva, egy-egy mondásba, szófordulatba visszaszorulva tengeti az életét (tegye fel a kezét…..
tavaszkisasszony 2010.02.16 20:26:09
@Skar / kergezerge: még piros Balaton szeletet sem??? nekem arra írhatnak bármit : )

o, salutaris hostia...
Az MSZP törődik a kisebbségekkel is.Aki még nem látta volna pl. a Vastagbőrön, itt megnézheti, hogy a miniszterelnök-jelölt még az esetleges latin választókhoz is szólni kíván.Várjuk a szanszkritul írt újabb üzenetet...
tavaszkisasszony 2010.02.16 19:40:56
Levélírónk egy megengedhetetlen helyzet fültanúja volt a napokban, a napközis tanító néni minősíthetetlen stílusban kiabált egy alsó tagozatos gyerekkel. Az igazgatónő tud ugyan a tanító néni viselkedéséről, de annyira kevés van neki már a nyugdíjig, hogy nem akarja…..
tavaszkisasszony 2010.02.13 09:35:03
@gyuzsu: és nem kötelezhet egy iskola magántanulói státuszra eg yközösséget bomlasztó, speciális nevelési igényű gyereket? gondolom ilyenkor a suli beszerez egy nevelési tanácsadói véleményt, a szülők elé terjeszti: vagy keresnek egy megfelelő nevelési háttérrel rendelkező sulit, vagy a 'normál' suli csak az oktatást tudja biztosítani (=levizsgázhat), a neveléshez nioncs erőforrása/szkképesítéssel rendelkező nevelője, stb.

én a sulik helyében biztosan megpróbálnám.
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..