Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evan5

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
evan5 2011.07.02 16:02:09
@malacz69 eurofanyalgó:
„Sajnos, most úgy látszik, van benne vmi. De a tézis igazságához még kell két dolog:

1. Ne legyen sikeres ez a gazd. politika. Sztem ez még nem dőlt el.

2. Legyen egy erős ellenzéki párt vagy pártkoalíció. Ennek még nyomai sincsenek.”

Az első állításnak van jogosultsága. Ha, és amennyiben a gazdasági helyzet olyan lesz, hogy tömegek fogják ennek hasznát élvezni, akkor igaz. Erre – nem csak én mondom – vajmi kevés esély mutatkozik.
Az én problémám igazából a második kitételeddel van. Te még mindig érthetetlen módon a demokrácia kereteiben gondolkozol. Nézz már körül légy szíves! A tézis kiindulópontja hibás. Egy antidemokratikus kihívásra csak hasonló választ lehet adni. Ezt a kurzust elsöpri a népharag. A kérdés az, hogy mikor és hogy utána mekkora káosz jön. Attól tartok, hogy nagy, és ezt senkinek nem kívánom.
w Tökötökön viharlámpás 2011.06.21 06:20:00
Rendeletben határozná meg a kormány, mennyi az elvárható fizetésemelés a magánszektorban. Nincsen az embernél csodálatosabb. Olyan figurák, akik a cipőjüket is alig tudják bekötni, hirtelen arra vállalkoznak, hogy egy egész ország gazdaságát megtervezzék. Nem kell többé a…..