Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infuzio

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte a lehetetlent kísértem, de alább megpróbálnám összhangba hozni Orbán Viktor tusnádfürdői ámokfutását és Varga Mihály coming out-ját, miszerint abba kéne gyorsan fejezni ezt az államadósság elleni drasztikus küzdelemnek hazudott neoliberális, gazdagpárti,…..
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
infuzio 2011.07.25 16:38:20
  A kommentek miatti piszkálódás és szörnyülködés az esetek 98%-ában kicsinyes és értelmetlen időtöltés – írtam két hete a Magyar Nemzet és a Népszava egyazon napon megjelent, hozzászólások felett szörnyülködő írása kapcsán. Úgy néz ki, a kommentek…..
Már elnézést a kissé vulgáris címért, de erre nem találok jobb kifejezést: a Fidesz házhoz megy a pofonért. És most nem a médiatörvényre gondolok, hanem arra, hogy egy kormánytag feljelentést tett egy komment miatt. Mi vaaaaan?   Nem önmagában a médiatörvénnyel van a baj:…..
infuzio 2011.07.02 06:03:00
Kémkedéssel gyanúsítják az egyebek mellett a kémelhárításért is felelős Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatóját. A katonai bíróság végül nem helyezte előzetes letartóztatásba a nyugállományú titkosszolga tábornokot, de elrendelte a háziőrizetét. Egyelőre nincs…..
infuzio 2011.07.02 05:55:47
Megdöbbentő, hogy milyen gyűlölettel reagált a magyar közvélemény arra a hírre, hogy Dzsudzsák az Anzsi Mahacskalához igazolt. "Feláldozta a karrierjét a pénzért!" - ez az általános álláspont, csak éppen ez egy óriási tévedés. Dzsudzsák egy magyar népmesei…..
infuzio 2011.06.21 21:08:03
@MACISAJT: Látod milyen bátor gyerek, és még focizni is tud!