Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkysz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak tapasztalt, géplekésésben verhetetlen utasok, a legnagyobbak be is számolnak a hőstettükről, leginkább a Homáron - köszönjük is nekik az inspirációt ehhez a poszthoz. De egy fergeteges lemaradáshoz nem kell túl szofisztikáltnak lenni, mi is néhány tök egyszerűen kivitelezhető megoldással…..
munkysz 2016.09.19 10:37:52
@body_andras: Na mi is így jártunk. Időben kinnt voltunk, kicsi reptér.. Repülési táv:200 km két sziget között, de nincs hajó vagy egyéb alternatív árjutási lehetőség. Kiszedették velem a fényképezőt, meg egy csomó mindent és még azon is szórakoztak, hogy nem voltak hajlandóak angolul megszólalni, csak franciáúl bazseváltak. Roganás a gate-hez, látom a gépet.. Dörömbölök az ajtón, hogy itt vagyunk ...Ne menjen el a gép ( a következő 2 nap múlva ment volna !!!). Mázlink volt, nem ment, hanem jött a gép ...uhh... Ők is késtek :-) :-)
Szándékosan Egyiptomban hagyott a Wizz Air 50 csomagot, nem szólt róla, majd magasról tett szopóágra került utasaira napokig és még ma is kamu információt adagolt. Egy olvasónk három napon át próbált valami infóhoz jutni, de senki sem foglalkozott vele. Az Index cikkéből tudta…..
munkysz 2015.08.27 13:51:30
@Válasszunk: Nem volt olcsóbb a jegy ! Képzeld. Azért választottam őket, mert normális időben ment a gép ( nem éjszaka, hajnalban stb. mint a charter ), valamint a charterrel ellentétben 32 kg.-t lehetett feladni, nem pedig 15 kg-t. Nem kell azt hinni, hogy mert Te gondolsz valamit az úgy is van !
Az alábbi poszttal eredetileg a Spart akartuk kutyázni, aztán mielőtt megjelent volna, olvasónk beszámolt a fejleményekről. Bár természetesen az említett üzlet összes dolgozója továbbra is sürgősen nézzen magába, azt is mondjuk ki, hogy a Spar kommunikáció remekül csinálja…..
Alighanem sokan vannak úgy, mint mai szerzőnk, aki komolyan fontolgatja a határátkelést, pedig Magyarországon is elég jól megél. József kételyei elsősorban nem a politikának szólnak, hanem a saját és a gyerekei jövőjével kapcsolatosak. Nem nagyon szoktam ilyet írni, de most…..
munkysz 2014.10.08 13:26:03
@kamane:

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de...
Szintén "jó" helyzetben vagyok MO-n, ezért vagyok még mindig itt.
Nem éltem még külföldön, de tisztában vagyok azzal, hogy sehol nincs kolbászból a kerítés ( család, barátok nagy része már nincs itthon és nem csak!! anyagi megfontolásból hagyták el az országot ).
A gyerekem még "csak" 2 hónapja ment ki. Fiatal, engedtem, sőt javasoltam a számára azt, hogy próbálja ki magát.
Úgy engedtem el, hogy haza jönni bármikor lehet...
A szívem mélyén - sajnos - azt kívánom neki, hogy maradjon.
Maradjon, mert a munkát jobban megbecsülik ( dolgozni ott is kell). Tisztességes munkával, szépen lassan lehet előre jutni, míg itthon sok ember számára ez csak egy álom.
Vezető beosztásban vagyok, de nem lehet mindenki az... Amit ebben az országban hiányolok, az az erős középréteg, na ez nincs nálunk ! Egyszerű, hétköznapi emberek, akik a normál munkából "kellemesen" meg tudnak élni, nem pedig "vegetálnak", mint elég sokan....