Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maskedmagicianfan

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kriptozoologia Moa-Életben van? 2012.09.22 14:44:16
Új Zéland.  Ezen a nagy szigeten, csak két őshonos emlős állat él (denevérek), a helyüket madarak töltötték be, számtalan röpképtelen madárfaj él területén, valamint az ősidőkben itt élt a legnagyobb madárfaj bolygónkon: a moa. Több fajuk is benépesítette a szigetet, a…..
maskedmagicianfan 2012.09.22 16:47:19
A szemtanú Doug egy multinacionális vállalat egyik fejese, 1000 ember tartozik alá. Az eset Floridában történt, Orlandoban. 2012. január 15-dikén elindult kempingezni, hogy kipihenje a munkahelyi stresszt. Életre szóló élményben volt része. Épp az Ocala erdőben vezetett, amikor a…..
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
Arthur Conan Doyle a Sherlock Holmes írója 1912-ben írta meg az Elveszett világ című regényét, amiben egy Dél Amerikai fennsíkra egy kutatócsoport érkezik, és történelem előtti lényekkel találkozik. A könyv nagy siker lett, több film és hangjáték készült belőle, valamint…..
Új rovattal jelentkezek, ami a mitológiánkban szereplő lények létezésére próbál választ adni. Érdekes lesz, mindig is érdekelt.:) Mi is az a kappa? A japánok szerint akkora mint egy tíz éves gyerek, hasonlít egy teknős, gyík és egy majom keresztezése, általában a folyókban…..
A Kongamato az egyenlítői Afrika esőerdeiben élő állítólagos kriptid. Mely a leírások alapján egyértelműen egy a Pterosaurusok közé tartozó állatfaj. Azon belül is a leírások alapján a Rhamphorhynchidae-család egy faja. Ezen repülő őshüllők kistermetűek. A kifejlett…..
maskedmagicianfan 2012.07.02 10:00:26
@amanojaku:

Hmm, érdekes eset...
Ha jól emlékszem volt még egy jelentés fehér szőrcsomókról, mert az valószínűleg a vedlési időszakban volt, akkor különösen kerüli az embereket.
A másik meg hogy a nyűvi csak úgy "átgázolt" rajtuk, pedig kerüli az embereket, főleg hogy valószínűleg vedlett, és ráadásul a szemtanúk ketten voltak.
És ha ilyen súlyos sérülést szerezne a lény miatt, szerintem már lehetne hallani róla pl híradóban, olvasni újságokban, stb.
Tehát kicsit gyanús ez nekem....
Dr. Jeffrey Meldrum nem régibben publikálta az elméletét, hogy talán Mongóliában és Kínában 10 000-20 000 évvel ezelőtt még élhettek archaikus emberek. Néhány szinte teljes maradványra bukkantak Peking közelében. Ezek a Pekingi Egyetemen láthatóak. Yves Coppens és társai…..
Na most aztán szerintem furán fogtok rám nézni, hogy Néma Bob, aki szíve szerint az összes Nessie-ről és rokonairól készített felvételt elégetné máglyán, majd eldózerolná örökre, egy tavi szörnyről ír. Változnak az idők, velük változom én is... A Tarpon tó 16…..
Kriptozoologia Mi a chupacabra? 2012.05.30 13:34:09
Mostanában a chupacabra: egyenlő rühes prérifarkas vagy beltenyésztett, farmról szokott kutyával. De tudni kell, hogy csupán akkor terjedt el a nézet, amikor az első ilyen dögök megjelentek. Azóta az utolsó, tengeren rothadó menyéttetemre is azt mondják chupacabra. Pedig régen egy…..
Ezt a videót az Idahoi Pocatello városa közelében csinálták középiskolás diákok, az iskolai házi feladat részeként. Az egyik srác hirtelen meglátott egy sötét alakot a bozótban, majd odakapta a kamerát, már csak azt tudta felvenni, ahogy a különös állat eltűnik az ágak…..
maskedmagicianfan 2012.06.02 21:45:29
@Bermuda: Emberek között is vannak "táltosak", lehet, hogy ez a szörny is az. :D
maskedmagicianfan 2012.06.02 21:47:01
A Kanadai Nahanni völgy. Egy völgy tele csodálatos kanyonokkal, káprázatos vízesésekkel és fekete gránittornyokkal. Számtalan ritka állat és növényfaj él ezen a vidéken, és tízezer éve lakják már a Deme indiánok. Az ő történeteikben tűnik fel egy lény, aminek a neve…..
Tóbiás Ferenc osztotta meg velünk ezt a történetet, ez úton is köszönöm neki. Az eset nem velem történt meg, hanem egy osztálytársammal, akinek a kilétét nem szeretném felfedni! Székkutas fele laknak, ahol több birkát is tartanak. Az esemény pontos időpontját nem tudom,…..
maskedmagicianfan 2012.05.21 15:02:40
Kriptozoologia Újabb jelentés 2012.05.03 20:35:11
Jelentésemet azzal a kéréssel kezdem, hogy a nevemet kérem ne adják ki. Hobbimat tekintve katonai hagyományőrző vagyok 2007.ik esztendő augusztus havától, a jenetésemben szereplő bajtársammal együtt. Ezt a szavahihetőségünk végett jelentem ki, továbbá azért hogy a lassan öt…..
maskedmagicianfan 2012.05.18 21:35:58
@KMJ:
Szerintem is lehet hogy a "Big White Man" rokona a mi Nyűvinknek.
A hiúz hangok érdekesek voltak, még nem is hallottam ilyesmit. Hogyha éjszaka az erdőben hallottam volna hasonló hangot, tuti a nyüvire fognám.
Kriptozoologia A NASA gargoyle 2012.03.28 17:33:31
Ti szavaztattok és döntöttetek, az első helyen a NASA gargoyle, alias vízköpő jött ki a szavazásból. Akkor lássunk is neki...1986. egy igen csak szeles estéjén Scott Shaw a NASA Houstoni bázisának levéltárosa igencsak felzaklatott állapotban tért meg az otthonába. A férfi…..
maskedmagicianfan 2012.03.28 20:25:27
@Néma Bob: Na igen, de ha tényleg egy madár, akkor miért állította Shaw hogy denevérszárnya volt?
Szerintem akkor lehet, hogy valami nagyméretű ismeretlen denevérfaj.
 Kína, a világ egyik legelső civilizációja, a népi folklórja is érdekes. A parasztok történeteiben visszatérő szereplők voltak a nagy szőrös vademberek, de ezek hamarosan beszivárogtak az irodalomba is.A Humbei tartomány északnyugati részén található a…..
 A kriptozoológia bírálóinak van egy gyakori szavajárása, hogy ha léteznek ezek a lények, akkor még miért nem bukkantak rá egyetlen egy tetemre sem? Épp ez az, hogy bukkantak már rá különös teremtmények tetemeire. Az új rovat ezeket veszi górcső alá.1996. december 24-én a…..
maskedmagicianfan 2012.03.23 16:59:56
maskedmagicianfan 2012.03.23 19:28:29
@Néma Bob: Jövő héten a megalodonról jön poszt! :D:):)))
maskedmagicianfan 2012.03.23 20:30:13
@J-rex: Én is írtam, az "ős-zoológia"-val a paleontológiára gondoltam.

.
 Délnyugat Kínában egy új emberfaj maradványaira bukkantak. 11.500-14.500 közötti periódusban éltek, így kortársai voltak az akkoriban ott élő modern embernek. 1989-ben bukkantak az első koponyákra a Jünnan tartományi gímszarvas barlangban. 1979-ben Longlin falu közelében…..
maskedmagicianfan 2012.03.19 16:34:31
@memster:
Te most leírtad az egész teremtéstörténetet?!?! o.0

Isten csak így "egyszerűen" mesélte el a korai egyszerű embereknek a történetet, de valószínűleg nem csak 7 napig tartott az egész. Csak az akkori emberek még nem bírták volna felfogni az a sok mindent.

Persze, megteremtett jó pár ma kihalt állatot, és volt jó sok tömeges kihalás is.
Isten csak "előkészítette" a Földet az ember számára.
Persze, az ember evolúciójában nem hisz az Egyház, igazság szerint én sem nagyon hiszek, mert pontosan még nem sikerült rájönni az ember teljes evolúciójára.
De azért vannak az embernek "rokonai".
Meg egyébként is, a blog tényleg
-KRIPTOZOOLÓGIÁról szól.

....
.
 Az emberszabású kriptideknél észrevehetünk valamit, mind megfeleltethető egy ismert főemlősfajnak. Három példát hozok elő.Sasquatch-  nagy termetű emberszabásúak. Orángután, gorilla.Almas- Neandervölgyi ősember vagy homo erectus, esetleg a homo sapiens sapiens egy…..
 Miskolci Laci után egy másik lelkes olvasónk is kiment a terepre a Fanyüvő után, és úgy látszik, hogy valami eredményt is elért.Sziasztok!Egyszer már írtam Neked a fanyűvővel kapcsolatban.. Akkor névtelen maradtam.Kommentek közt írtam hogy nem fog annyiba maradni a kutatás…..
maskedmagicianfan 2012.03.10 12:33:46
maskedmagicianfan 2012.03.11 13:44:08
@J-rex: szerintem talán azért láttak többen az itt lévők közül olyan lényt, ami elvileg nem létezik, mint olyat, ami bisztosan létezik, csak ritka, mert álltalában akkor keresünk kriptozoológiai társaságot ha kriptidet látunk, nem pedig ha egy ritka állatot. persze ez nem bisztos, csak egy hipotézis
Kriptozoologia Újabb észlelés... 2012.02.07 12:08:48
 Egy újabb észlelés Bakonyszentlászló közeléből. A közelben található a Bakony hegység, amely hasonlóan a Mátrához tele van erdőségekkel és karszthegység, így a fanyüvő bármikor menedéket találhat bennük.Bakonyszentlászlón voltam a családommal egy rokonunk hétvégi…..
 Újabb lábnyom, újabb szemtanú és egy újabb helyszín ami érdekes lehet. Most elmondom mindenkinek, hogy a Fanyüvő és a Slederman nem ugyanaz. Ha találkoztál vele, esetleg ismersz olyat aki már látta akkor írj a következő e-mail címre: istvn.orosz@gmail.comHa valakinek esetleg…..
 2011 október 31-dikén a  a Fóti Kopasz hegyen, különös lábnyomra bukkant. A megtaláló észrevette, hogy az egyik követ körbeásták egy eszközzel, akár egy bottal. A hegytetőn egy gödröt pillantottak meg, mellette pedig egy háromujjú lábnyomot, ami harminc centiméter…..
maskedmagicianfan 2012.02.09 11:02:02
 1869. Ohio. Gallia megye.Egy férfi és a lánya sétálgat az erdőben. Ezt az erdőt valószínűleg vadgesztenye alkotta, a kis család pedig terméseket jöhetett szedni ide. A fák közül egy közel három méter magas teremtmény jött elő. A testét gesztenyeszínű bunda borította,…..