Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hekus szuperkutyabőrben

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ET bejutott a Vasember forgatására és volt alkalma beszélgetni a főszereplővel,  Robert Downey Jr.-al. A videóban néhány részletet is láthattok az előzetesből, és meghallgathatjátok mit mond Tony Stark megformálója a harmadik Vasember filmről.   ..
hekus szuperkutyabőrben 2012.10.26 12:06:59
@Cucuminator: sajnos egy-két tenyészállat olvasó úgy gondolta hogy felesleges, és csak pazarolja a drága idejét hogy látnia kell +1 bejegyzést 1 videóval meg pár sor írással...
Filmdroid Képek a Hobbitból 2012.09.10 10:30:00
Tíz kép érkezett a közelgő Hobbitból. A történet szerint Bilbó méltó bérezés fejében és némi kalandvágytól sarkallva, tizenhárom törp (Thorin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur, Dwalin és Balin) és Gandalf, a mágus társaságában felkerekedik,…..
Roland Emmerich és Will Smith filmográfiájában szépen mutat a Függetlenség napja, a produkció  pont jó helyen volt jó időben, ráadásul a 90-es évek egyik legjobb inváziós alkotása volt. A folytatásról évek óta beszélnek, Emmerich nagyon szeretné a második részt, a Fox…..
Filmdroid Transformers 2011.10.02 16:38:00
 Michael Bay egész munkássága egy bizonyos hozzáállást testesít meg. Robbanóanyag és CGI pazarló használata, egy nagyon egyszerűre megírt cselekményfüzettel, ahol semmit nem gondolnak komolyan, és ettől - ki nem mondva - óva intik a nézőközönséget is. Ez a…..
2perc Óriás faház 2011.03.30 15:30:00
Meztelen nőkből tigris, 3D aszfaltfestés és egyéb érdekesség! Katt ide!..
hekus szuperkutyabőrben 2011.06.30 19:24:47
Zack Snyder legutóbbi filmje, az Álomháború (Sucker Punch) sajnos elbukott a kasszáknál és rengeteg negatív kritika érte (én kedveltem). A rendező azt ígérte, hogy a DVD-n és a Blu-ray-en rengeteg extra lesz és rákerül a lemezekre a 30 perccel hosszabb változat is. Az alábbi négy…..
hekus szuperkutyabőrben 2011.06.23 12:48:25
blog.hu/user/330682 egyetértek veled, ha nemis a legjobb, de tényleg az elsők között van. ez csak egy film ami arról szól hogy lánykák akcióhősöket megszégyenítő bátorsággal harcolnak... ki akar bölcsességet keresni mögötte, élvezzék a látványt inkább a nézők!
Korábban a Warner úgy gondolta, hogy a Zöld Lámpásból inkább egy vígjátékot kellene készíteni, aminek a főszereplője Jack Black lehetett volna. Azonban a képregény rajongóit teljesen feldühített az ötlet, ezért a fejesek inkább más irányba terelték a projektet. A vígjáték…..