Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eva Miskolc

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlöm a Praxis blog olvasóit!( a szerkesztőket is természetesen :) ) Elég régóta foglalkoztat a gondolat, hogy leírjam-e édesanyám esetét mások okulására és saját magam megkönnyebbülésére de ezidáig nem volt hozzá elég erőm. Mostanra így egy év távlatából…..
Eva Miskolc 2011.06.21 15:45:40
Minden szavadat elhiszem, és őszintén sajnálom a történteket. Sajnos ilyan tapasztalataim vannak itt Miskolcon a Semmelweis Kórházban, nem írom le a történetemet, semmin nem fog változtatni, kísértetiesen hasonló. Tavaly novemberben halt meg Édesanyám, miután kikerült az intenzívről, ahol elmondása szerint verték, kikötözték,mert nagyon sok "baj " volt vele.(túlsúlyos pl . nehéz mozgatni) A nővérek szerint sokáig volt oxigén hiányos állapotban , és hallucinál, keveri a valóságot az álommal. Miután panaszkodott, másnap még jobban megverték. Meghalt szegény, miután kikerült osztályra, egy napot tudott megélni ott, rá se néztek, megfulladt a saját váladékában,kínok-kínja közt,- amit bizonyos időnként le kellett volna szívni. Pl az intenzívre, amikor kicsit jobban lett vittünk be neki mp3 lejátszót, hogy vallásos énekeit tudja hallgatni. Miután meghalt és visszaadták a cuccait, a mp3 lejátszóról le voltak törölve a vallási énekek, és egy vígjáték volt rá téve. Mi hittük is meg nem is, amit korábban mondott, hogy elvették tőle erőszakkal, nem hagyják hallgatni. Mivel gégemetszése volt, nem tudott hangot kiadni, tul.képpen rendívül kiszolgáltatva, némán, összekötözve tartották, kivéve a látogatási időt.
Semmi nem bizonyítható! Végigjártam mindent az igazamat keresve :(((
Most egy kicsit ezt kiírtam magamból legalább. Mocsok világ ez az egészségügy. Embertelen ápolók !! Kívánok nekik hasonlókat,amiket nekünk okoztak.