Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hülye pitscha

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elvett 20 ezer forintot, azóta sem tudom, mire. Nem szólt róla. Én vettem észre. Amikor jeleztem neki, azt mondta, hogy kellett, de vissza fogja adni” – amikor padlón vagy és egy olyan partnert sodor melléd az élet, aki csak még jobban leránt, vagy ellököd magadtól,…..
hülye pitscha 2011.09.13 09:57:17
@Nard: :DD gondolkodtam, hogy hogyan írjam le, aztán sikerült a kettőből egy fasságot összehoznom. de hát a név előjel, ugye.
Múlt heti posztolónk eddig rekord kommentet és rengeteg kattintást tudhat magáénak. A szerző tegnap elküldte nekünk a további fejleményeket, amiben leírja, hogyan döntött, és mennyire képes megemészteni jegyese múltját. És még egy örömhír: jelentkeztünk Goldenblogra, tessék…..
„Kaptam egy névtelen mailt, hogy készüljek fel a verésre és a barátnőm is, mert ez az illető lányokat is megüt! Pár órára rá jött az exemtől egy szitkozodós e-mail. Megint szemét állat vagyok” – ha azt beszélik rólad, hogy pikáns sztorikkal és azok képes…..
hülye pitscha 2011.08.09 10:00:28
Ha a lány átküldi neked a volt pasijának hímvesszejéről készült fotót, azonnal szakítsd meg a kontaktot vele. Mai Levélírónk azon borult ki, hogy a mai fiatal lányok egyre rémisztőbbek, sehova se tartanak, csak lógnak a levegőben. Ennek ellenére kellően gátlástalanok az…..
„Hamarosan pedig azt kérdezte, hogy illik-e smárolni az első randin? Mert hogy ő nem szeretne. Tök jó, hogy nem kellett válaszolnom, és megfelelte a saját kérdését.” - egy szörnyű első randival indítjuk a hetet: a lány találkozik egy sráccal, akinek korábban imponált…..