Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam egy érdekes cikket, gondoltam, idemásolom, mert a témánkba vág.A Magyar Szív Egyesület oktató-szűrő koleszterinkampánya sikerességét igazolja az is, hogy sokan tartják fontosnak a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzését. Egyre többet tudnak a magas…..
Cruise szenvedélyesen hisz abban, hogy ezzel a módszerrel növelhető az alapanyagcsere mértéke, növekszik az energia és csökken az étvágy. Az adagok mérete ugyanolyan fontos, mint az evés időzítése. Szerinte nincsenek "rossz" ételek, csak "rossz" adagok. Az adagok…..
Már régóta gyűjtögetem ennek a posztnak az anyagát. Egyrészről szeretném összeszedni, hogy milyen gyógyszereket szedtem és szedek a fogyókúra miatt, másrészről - szigorúan csak empirikus alapon, mert abszolút nem értek a témához - szeretném megosztani másokkal, hogy milyen…..
 A herpesz a bőr vírusos megbetegedései közé tartozik. Alapvetően az ajkakon okoz sebeket, de megjelenhet pl. a nemi szerveken is. A kérdés már csak az, hogy vajon mit tehetünk a herpesz ellen?Tudjuk, hogy akinél a herpesz kialakult, számíthat annak későbbi kiújulására, hiszen…..
  Herpesz   A herpesz vírus-fertőzés. Általában az arcon jelentkezik, fájdalmas hólyagok képződésével jár.Egyeseknél csak egyszer fordul elő, másoknál a tünetek visszatérő jelleget mutatnak. A hólyagok megjelenése előtt már bizsergő, viszkető érzés…..