Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőnyegtáska

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért kell támogatni adott esetben a homoszexuális házasságot? Barátaim a korrespondancia hímes mezéjén -- és különösen testvéreim az Úrban -- aggódnak a konzervatív sráfomért a hajtókámon, mert üdvözöltem a Supreme Court döntését a gay marriage szövetségi…..
Szőnyegtáska 2013.06.28 13:23:14
@pocaklakó minimanó:
Akkor annyira mégse szent és sérthetetlen a házasság, akkor mi melegek is nyugodtan házasodhatnánk...
Szőnyegtáska 2013.06.28 14:32:36
@Mr. Rustical:
a heteróknak miért fontos a házasság?
Szerintem az egész egy ökörség. Nem fogod jobban szeretni a másikat, ha házasok vagytok, akár heteró vagy, akár meleg. Az emberek szeretik a kézzel fogható dolgokat, csak ezeknek van értékük. Az esküvő számomra egy fölösleges rongyrázás, ami csak a pénzről szól. (nagyobbat, szebbet, több vendéget, ájulásig zabálni, jól berugni)A házasság is mindig a vagyon biztosítását szolgálta.
Én egyetlen létjogosultságát látnám, ha a gyerekvállalás feltétele lenne, de ebbe nem nagyon merültem bele, hogy ahhoz mi kell, vagy mi nem, mert a párom nem szeretne gyereket.
Szőnyegtáska 2013.06.28 14:38:41
@VT22:
alkoholista heteró párnál becsúszhat egy gyerek, egy drogos buzibárba járó melegpárnál ennek az esélye nulla. azt meg hidd el, hogy az utóbbiak nem fognak ott kuncsorogni gyerekért, miközben az előbbi gyerekei, egy melegpárral jobban járnának.
A pilot láttán (jövő héten kritika) bátran kijelenthetem, hogy a Hannibal a tévében jelenleg látható sorozatok legszebbike, és olyan hangulata van, ami azonnal berántja az embert. A pilot történetileg is rendben volt, a szereplőkkel semmi baj, a készítő Bryan Fuller, szóval ennek…..
Ezzel a Zsiga Marcival mindig csak a baj van. Vagy a sajtóval, akik kiszúrják a duplán fölvett költségtérítést, a miskolci önkormányzati cégekbe eldugott rokonokat, a rendkívüli aszfaltozást és most legújabban azt a kismiújságot, hogy a frissen vásárolt kéró árával nem tud…..
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
Ónodi György, a Heti hetes producere a hir24.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy miután kiderült, nem Alföldi Róbert nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, szeretnék, ha visszatérne a Heti hetesbe. „Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti hetes történetének…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Szőnyegtáska 2012.10.27 12:59:41
@states1: a videó alapján, az életre is alkalmatlan, az, hogy mit tett le, vagy mit nem, ebből a szempontból, már teljesen jelentéktelen. És az, hogy esetleg egy picit elvarázsolt, nem lenne gond, még az is belefér, hogy elrugaszkodott a valóságtól, de teljesen torznak tűnik az ember...
Mi jöhet még? RTL Klub reklám a TV2-n? Midnen ötödik Coca-Cola-kupakkal nyer egy doboz Pepsit? Minden LMP-önkéntesnek ingyenes Jobbik-tagság? Rejtély! Hamarosan utánajárunk... ..
Szőnyegtáska Lépcső 1. 2012.08.26 23:16:40
Sokat törtem a fejem, hogy mit kéne kezdeni a blogommal. Rájöttem, hogy hiú vagyok, és szeretnék olvasókat, abban is biztos vagyok csak ezért nem fogok minden nap valamit kitenni. Aztán rájöttem, hogy talán tudnék segíteni másoknak, "tanácsokkal". Mivel nem vagyok "mindentudó" :)…..
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
Elhatároztuk a barátnőmmel (csókoltatlak), hogy megyünk egy karikát ezzel a "Csoda"-"Ingyen"-BKV hajóval, ha már van bérletünk. Szabolcsi emberként, hajót csak filmekben láttam eddig, és életemben csak egyszer ültem ilyen ördögi szerkezeten. Így lettem egy loser társaság tagja,…..
Szőnyegtáska 2012.07.04 10:23:12
@Gera: nem instabil, csak nincs elég mentőmellény...
Rengeteg olyan termék, márka van a hazai piacon, amit még ma is magyarnak gondolunk, pedig már rég nem azok. Íme, néhány: (Mellettük, általunk ajánlott valódi magyar…..
Szőnyegtáska 2012.07.02 18:52:38
@forgalomkorlatozas: ebben azért tényleg van valami... :((
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
addict Alienek a metróban 2012.05.23 10:45:00
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a június 7-én mozikba kerülő új Alien-előzményfilmet, a Prometheust. Ridley Scott legújabb üdvöskéje remélhetőleg választ ad majd azokra a kérdésekre, amelyek már évek óta foglalkoztatják a megszállott rajongókat (és…..
Brit színházigazgatók, rendezők, forgatókönyvírók és színészek jelentettek meg nyílt levelet a Guardian csütörtöki számában, melyben Dörner György kinevezésének visszavonását sürgették az Új Színház éléről. A több mint hatvan szakmabeli által aláírt levélben…..
Az 1950-es és az 1960-as évek autóbuszaival teszi színesebbé az ünnepi hangulatot az MTA: egy kisebb történelmi flottát állítottak szolgálatba az M42-es vonalon a  karácsony előtti napokra. December 11 és 23. között, minden hétköznap délelőtt tíz órától délután…..
Szőnyegtáska 2011.12.16 10:29:30
@newnt55:
Bátran használhatod a kései '70-es évek buszait :) a BKV nem sajnálja tőlünk a nosztalgiát :)
Hétfő reggel hatkor hazatér a Panda: a dél-olaszországi Fabbrica Italia Pomiglianóban legördül a futószalagról a harmadik generáció első példánya. Mint ismeretes, a jelenleg futó második sorozat Lengyelországban készül, így nyilván az olasz nemzeti büszkeség erősítésének…..
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Szőnyegtáska 2011.11.17 18:24:18
A teljes átalakuláson átmenő budapesti kőszínház jövő évi darabjaiból ajánlja a legjobbakat Dőner György igazgató és Csuka István művészeti igazgató. A pöfeteg galíciai Ebben az oldott hangulatú musical-vígjátékban Csongor, a kedélyes budai ifjú rájön, hogy ő…..
Van az úgy, hogy egy hatalomra került párt nem tudja teljesíteni valamennyi választási ígéretét. Medgyessy megtette, számos haszna mellett lett baj belőle bőven. Gyurcsány kénytelen volt visszavonni az áfacsökkentést, de három fő ígéretét teljesítette: egyensúly, reform,…..
Szőnyegtáska 2011.10.05 11:22:20
@kicsijuti:
szerintem elég egyértelmű, hogy csak terelnek a Gyurcsánnyal, mert nagyon nagy gáz van, és ilyenkor lehet a legnagyobbat köpni volt miniszterelnökökre, pláne, ha nem is túl népszerű, és Ők sem tudják, hogy mit kéne csinálni.
Csak ezzel nem jutunk előre :(
Michael Bay a Paramounttal közösen arra kérte a mozikat, hogy szerezzenek be nagyobb teljesítményű izzókat annak érdekében, hogy a vásznak sokkal jobban mutasson a 3D-s Transformers 3. A rendező most megköszönte, hogy részese lehetett a franchisenak, illetve a 3D-t is éltette, aminek…..
Szőnyegtáska 2011.06.28 07:29:01
@bitboys: Jim Cameron mindent visz :D
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
Szőnyegtáska 2011.06.26 15:01:30