Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morvai arnold

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fájdalmas recesszió köszönthet jövőre Magyarországra, a zord növekedési kilátások a forint iránti bizalmat is alááshatják.   Bár a hazai (becsült) növekedési adat jobb a vártnál, egyre valószínűbb, hogy jövőre fájdalmas recesszió köszönt…..
 Hogy mi jár a fejembe, hát olvastam, hogy kövér eltiltaná Gyurcsányékat. Néztem a parlamenti közvetítést, Hétfőn, és Kövér elnökölt. Sajnos pökhendi és nagyképű volt és cinikus, és mindenkit lehurrogott,és valakitől meg is vonta a szót. Mivel Házelnök…..
„Becsületsértés vétségét valósítja meg a személy- és vagyonőr, ha.  a rendezvényt nem zavaró, annak biztonságát sem veszélyeztető személyt a karját megragadva és a kerítésen kívülre lökdösve távolítja el „/ BH2006.175 / [1978. évi IV. törvény (Btk.)…..
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága egy őrző-védő tevékenységet folytató budapesti székhelyű társaságnál tartott vizsgálat során csaknem 300 millió forintos áfa csalást és egyéb, a dolgozókat is megkárosító…..
Nappal bontunk, éjjel járőrözünk 2 ember munkáját végezni, megalázó munkakörülmények között: Nappal épületet bontanak. Éjszaka pedig járőröznek. Villany, víz, tisztálkodási illetve pihenési lehetőség nincs. Mindez 400 forintos órabérért.…..
A levélíró munkahelyén nincs se víz, se WC, se áram, csak 40 fok árnyékban …. na meg a dolgozót megfigyelő kamerák:Levél: „Üdvözlöm! 2004. márciusa óta ugyanannál a cégnél dolgozom, de változó területeken látok el szolgálatot. Eddig minden munkát, amit kaptam…..
Hát igen sok hozzászólást olvastam, és az első publikációban, ki is tértem rá, hogy a vagyonőrnek sokrétű a feladata, nagy a felelőssége, és még osztályozzák is őket a munkáltatók, és a megbízó is.   Sajnos, a bolti, az áruházi vagyonőröket, a kedves vásárlók…..
5 éve nem voltak szabadságon, s mintegy havi 30-35 ezer forinttal rövidítik meg őket. Betegállomány, cafeteria, utazási hozzájárulás, műszak- és éjszakai pótlék nincs. Rengeteg a panasz, emiatt az adóhatóság fokozottan ellenőriz, és büntet, a szakszervezet pedig jobb…..
morvai arnold Szakmár 2011.07.24 08:14:00
 Koordináták: é. sz. 46.552° k. h. 19.076°46.552, 19.076 A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából Ugrás: navigáció, keresés Szakmár Közigazgatás Ország Magyarország Régió Dél-Alföld Megye Bács-Kiskun Kistérség Kalocsai Rang község…..
Kedves olvasó! Az itt leírtak, nagyon sok tapasztalat, és ebben a szakmában eltöltött idő,  alapján vetem papírra a vagyonőr szakmával kapcsolatos fontosabb eseményeket, munka körülményeket, és egyes helyeken eltöltött munkaórák tapasztalatainak, és munkafolyamatoknak a az…..
Megjegyzésem csak annyi, hogy a benzinárak a csillagos egekben. Minden országban alacsony az adója a benzinnek csak Magyarországon magas, hol lemegy, hol viszont felmegy.Nem tudom, hogy ez mire jó mert ha elgondolkodunk rajta, akkor amik bele vannak építve pl: út adó,…..
 Nem tudom, hogy ki mint van vele a vagyon őrök közül, de szerény személyem tiltakozik az ellen, hogy a nyugdíjas rendvédelmi dolgozókat újra munkába állítsa a kormány. Miért?Hát csak azért, mert minden tiszteletem a rendvédelmi dolgozóké és azoké akik már…..