Regisztráció Blogot indítok
Adatok
különös

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap délután-este ismét faszát alkotott a csajom. Karácsonyra valami állólámpát rendelt az anyjáéknak. Tegnap kellett érte menni és az volt a legkisebb bajom, hogy én fizettem ki. A nagyobb szívás az volt, hogy akkora dobozban lakott a rohadt lámpa, hogy nem fért be az autóba.…..
"Szia! Nem is tudom, hogy kezdjem levelem. Nekem inkább segítségre van szűkségem.A legjobb barátnőmmel és velem mostanában érdekes dolgok történnek. Régebben gyakran próbáltam szellemet idézni, persze gyerek fejjel. Azonban egyszer az egyik ilyen alkalommal egy…..
Távol álljon tőlem mindenféle rasszizmus, de azért ez már több, mint kurvaanyád!Cigány gárda felállítását hirdette meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Cigányok Érdekvédelmi Szövetség vezetője. - írta az index.huPádár szerint nem lesz egyenruha, csak vonulni fognak meg tüntetni. A…..
FASZKIVAN! blog Cigányok 2011.05.22 21:17:00
Ez van...   Pózolj fasszal! A borostája alapján ez fiú.  Szívjad, legalább korán megdöglesz.  "Büszkék vagyunk anyára!"  Azért ilyen kékes a feje, mert megfulladt a fuksz alatt?  The Best Photoshop Friends.  Aluszik...  Kimondottan…..
Munkahelyi (T)error A másik oldal 2008.12.15 06:00:00
Kedves Olvasók! Itt a hétfő (hüpp-hüpp), ezért mi is új, rendhagyó bejegyzéssel jelentkezünk. Eddig kizárólag a munkavállalók tapasztalatait ismerhettétek meg, de ma bepillantást nyerhettek a "másik oldal" titokzatos világába. Kotter barátunk, aki egy kisebb céget…..
Dr. Kopp Mária ismert szociológus 2009.nyarán hozta létre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat, mely a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.-ből, a Népesedési Kerekasztalból, és a Sajtókerekasztalból áll. A Mozgalom célja, "hogy megszülessenek a tervezett gyermekek…..
különös 2011.07.13 14:51:36
@hoplita: nem értem miért kell lehülyézni, én sem tettem, de személyeskedni nem vagyok hajlandó :) nekem is van gyerekem nem ezen van a hangsúly :D
különös 2011.07.13 18:42:55
@plephyl: ne szólj szám.....