Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunMTomi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányhű újságíróknak szánt díjat csak megfelelő szájhabzás esetén adományozzák. A Táncsics-díjnak megalkották a kistestvérét a Táncsicska-díjat, amit bárki megkaphat, aki nem kaphat Táncsics-díjat, vagy visszakérték tőle. A díj odaítélésének egyetlen…..
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
HunMTomi 2013.02.12 13:12:37
@B. Bíró: Nyilván katolikust írtál volna, ha tudod mi a különbség köztük...
Akciódús napokon van túl Gyurcsány Ferenc, akit a HírCsárda fotósai is elkísértek vasi körútjára. Szex, szerelem és európai értelemben vett gyengédség! Nem indult jól a túra. A Demokratikus Koalícó vezetője meg akarta lepni a stábot, azzal, hogy előugrik egy plüssnyúllal…..
HunMTomi 2013.01.25 10:05:39
@Grega: Ja, csak addig vicces valami, amíg a másikról szól... Pont az a jó humor, ami nem válogat.
A HírCsárda szerkesztősége nem sír a világvége miatt, inkább bekapcsolta a demagográfot. Íme 10 jel, ami arra utal, hogy a Majkák akárhogy is gondolták a naptárukat, a világ tényleg megérett a pusztulásra. 10. Semjén Zsolt még mindig doktor. 9. Lehet kapni ehető WC…..
HunMTomi 2012.12.20 09:17:51
A film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják. Az "Elkúrtuk!", a "Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.", az "Interfelláció" és a "Drágám a büdzsé kisebb lett" rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája. A történet női…..
Ez a papsajtkészítők világnapja.- Pontosan 10 éve tiltották be az ollózást a női labdarúgásban.- 1886-ban ezen a napon született az objektofília felfedezője, Sir Arthur Smartphone.- A nap mondása: “Én még ma is úgy kezdek minden disznótort, hogy előtte kiosztok egy-két…..
HunMTomi 2012.09.24 09:04:54
A fesztiválszervező szerint bármennyire is igyekeztek, idén minden bizonnyal veszteséggel zár majd a budapesti fesztivál.  "Próbáltuk áthelyezni a színpadokat, ritkítani a vizesblokkok számát, valamint alacsonyabb minőségű étkeztetési színvonalat meghonosítani a fesztivál…..
HunMTomi 2012.08.02 11:03:01
@Kabarészínész: Ha két fikázás között ráérsz esetleg meséld el azt is, hogy ha elhagyod a készpénzed, akkor hogyan tudod visszakapni/bizonyítani, hogy a tiéd? Merthogy szerintem pl. egy regisztált fesztiválkártyával/bankkártyával ez elég könnyen megoldható...
Szerda délelőtt jelentette be a közszolgálati televízió, hogy leállítja az online bulvárújságírók életét feldolgozó tévésorozatot. Hamar reagált erre a világ közvéleménye: tömegtüntetés, börtönlázadás, öngyulladás. A kairói Tahrir-téren ismételten tömegek…..
Az utasok figyelmét elkerülő, városi rejtőszínű buszokkal csökkentené az utasforgalmat a BKV. „Eddig mindenki felismerte a sötétkék buszokat, ennek véget kell vetnünk” – jelentette ki Vitézy Dávid. „Ki szállna fel egy mozgó trafikra, zöldségesre vagy éppen egy forgalmas…..
A pénzügyminszter az euró bevezetése helyett a pénzügyekben is a restauráció híve. „Hosszú gondolkodás után egyetlen okot tudtunk megnevezni, ami indokolná az euró bevezetését: így újra 3,60 lehetne a kenyér. Ennél több okot nem tudunk mondani” – írta…..
HunMTomi 2012.06.08 11:45:29
@Lencsés István: No de kérlek! Miért vetted magadra amit írtam? A hozzászólásom Lecsés Istvánra vonatkozott, aki szerintem maga Matolcsy György, hiszen jóképű, végtelenül szellemes, ennivaló kis lurkó. Esetleg te ismered, mert akkor összehozhatunk egyszer egy kellemes zsúrt. Mindenki elhozza a párját és megismerkedünk. Csudajó lesz!
HunMTomi 2012.06.08 13:07:29
@Lencsés István: Ó, roppantul sajnálom, hogy ilyen elutasító vagy velem! Nehéz ezt könnyek nélkül elviselni. Pedig annyira jó lett volna együtt találkozni Lecsés Pistiékkel, veled és kedves pároddal. Úgy hallottam nagyon bájos hölgy. Kicsit molett, kicsit szőrös, de látni a szemében a csillogást. Remélem hosszú, boldog életetek lesz együtt, sok kicsi molett, szőrős gyerekkel. A legjobbakat!
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..