Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liar Bronx

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liar Bronx 2011.10.20 22:15:57
Vivienne Westwood a minap egy magazinnak nyilatkozott arról, hogy szerinte Kate Middletonnak 'problémája van' a szemsminkjével, ugyanis az az éles szemceruzavonal, amit mindig fest, keménnyé teszi a tekintetét. A kritikus punk nagyasszony helyette elmaszatolt ceruzavonalat vagy a szemceruza…..
Pár hete járt nálunk Skrillex, az elektronikus tánczene egyik legígéretesebb feltörekvő producere. A telt házas buli a Studioban azonban tökéletesen rávilágított arra, hogy legyen szó bármilyen urbánus elektronikáról, a műfajok hangzásának evolúciója valahogy mindig eljut az…..
Liar Bronx 2011.06.21 00:28:05
@sparkie: egyébként se nagyon egyezik a zenei stílusunk, mert a fesztiválokról írt postból nekem pont a Volt fellépői a kedvenceim (és itt belátom h a MCR emo-s banda, de akkor is szeretem)a Soundon nem olyan jók most a fellépők, de a Sziget az jó lesz, mondjuk azért szívesen elmennék egy külföldire.
Liar Bronx 2011.07.13 15:32:56
@ad3423324: Hidd el, vannak ismerőseim akik goát hallgatnak. De mivel szép magyar kifejezéssel élve, faszom kivan azzal, hogy mindenkinek visszapofázzak (és gondolom már nektek is :D)ezért befejezésképp hadd örvendeztesselek meg titeket egy kis "über-agresszív" dubsteppel :)
www.youtube.com/watch?v=oIEEIif21g4&feature=related
a rockzenészekre szokás istenként tekinteti akkor is, ha alapvetően alulművelt, tróger, semmirekellő alkoholistákról beszélünk. azonban vannak köztük olyanok, akiknek nincs az a gitárszóló vagy stage diving, hogy ne akarnánk jól pofán rúgni, ahogy meglátjuk. szívem szerint az…..