Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bébé

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tetszik a Bankszövetségnek, hogy PayPassnak hívjuk az egyérintéses fizetésre alkalmas bankkártyákat. Az elnevezés ugyanis nem elsősorban a fizetési mód angol elnevezése, hanem a MasterCard által saját kártyáin alkalmazott márkanév. Százezret kap az, aki jobbat javasol. A…..
A fideszes javaslat szerint csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak akárhol 17. vagy 18., esetleg 16. életévüket be nem töltött fiatalok. Bár a szabályozás nem tér ki arra, kinek a szüleivel mehetnek el szórakozni a 21 év alatti fiatalok, az új rendelkezés értelmében…..
Elkészültek a Snow Leopard második update-jével, letölthető a Software Update menüpont alól. A frissítés egy raklapnyi bugot tűntet el, köztük azt a bájos kis hibát, hogy a Guest Accounttal letörölhetjük valamennyi fájlunkat a gépről.A frissítés elvileg megszűnteti a 4…..
bébé 2009.11.10 13:47:11
@Handras: Szia! Ezt a clean installt hogyan kell csinálni? Mert nekem csak update-elt a gépem. Csak nekem van olyan problémám, hogy elfogy rendszeresen a memoriám? Pontosabban a memoria nagy része, több mint egy giga inactive, a gép meg csak lapoz, én meg nézem a strandlabdát.

Bebe
Legalábbis Brad Brooks nyilatkozatából úgy tűnik, hogy nem érti. Vagy nem akarja érteni. A Cnet készített interjút a Microsoft egyik vezérével, aki a beszüntetett Microsoft-reklámkapány után úgy támadja az Apple-t, mintha ezért fizetnék. Az interjú után a blogok egyöntetű…..
Tékozló Homár Netbanking és K&H 2007.09.20 13:14:00
F. sztorija ugyan már majdnem egy éves (cserébe viszont updatelte, az azóta kijavított hibákat), de meglátta az addict blogon a K&H-s posztot, és kiöntötte lelkét a Homárnak: Édesapám vett fel náluk vállalkozói hitelt, és a netbankjukat próbálta használni...hát, mit…..