Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszeky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Strong Deformity már egy ideje újra mocorog, jöttek már új dalok is, szóval aktív a zenekar, még ha nem is úgy, ahogy régen, sok koncerttel, lemezekkel. Ez változni fog jövőre, amit egy új dal kíséretében jelentenek most itt be a Lángolón. Kováts Tibor basszusgitáros mondta: A Riding A…..
eszeky 2019.11.19 22:46:45
Úgy kezdődött, hogy Zsolt mellettem ült a padban. És mivel a Lövölde tér és a Népköztársaság útja között kicsi a távolság, nagyon gyorsan rácsatlakoztunk a lemezt-kazettára másolós túrákra, ami leginkább a Newport (Szív utca) - Labiritmus (Lenin körút) - Solaris (Szent István körút) közötti…..
HamPLÓ Egyessel Etele fele 2019.06.21 16:49:01
Több mint négy év után ismét "első villamoshoz" gyülekezhettünk Közepesen-Dél-Budán: először gördült végig tuja az 1-es hosszabbításán a Fehérvári úttól az Etele térig. Kezdjük a rövid képes beszámolót egy kötelező közhellyel: előttem az utódom! Hozzánk közelebb még egy 103-as autóbuszt…..
eszeky 2019.06.23 15:11:48
@geegee:
Pont ezt szoktuk mondani, hogy hol vannak az új villamosok az egyes vonaláról. a 4-6-al szokták kipótolni hétvégén . Alig lehet látni új villamost. Full kamu volt ez is, hogy lecserélik az összest. Pedig nagyon szórták annak idején. A csapból is ez folyt. Aztán jönnek a szakadtabbnál szakadtabb ezeréves csehszlovák vilik.
Tegnap elárasztotta a magyar sajtót a gyászhír: hetvenötödik életévében elhunyt Andy Vajna. Bevallom, először aggodalom lett úrrá rajtam, mégpedig a hazai filmművészet jövőjét illetően, azután azonban nagyon is a jelenre összpontosítottam; mérhetetlen undor fogott el az internetet elözönlő, Vajna…..
Valószínűleg minden Black Sabbath-rajongó emlékszik rá, hogy mekkora öröm volt, mikor a zenekar a kilencvenes évek közepén, Ozzy Osbourne-nal az élen újra összeállt és elkezdett koncertezni. A legnagyobb boldogság az volt, hogy láthattuk a csapatot a budapesti Kisstadionban, de…..
Lángoló Gitárok Eros Bukarestben 2013.05.09 08:47:30
Viszonylag későn veszi fel a kapcsolatot a közönséggel. Talán a harmadik szám után, amikor azt mondja, koszonom, majd kis hatásszünet után hozzáteszi, bukaresti. Aztán nézeget valamit a földön, és korrigál Budápesztre, ami egyébként a pólója hátuljára is fel van írva. A…..
LGT @ Papp László Sportaréna, 2013.02.14. Csütörtök este megnéztük, nagyjából milyen lesz az LGT-koncert pénteken, szombaton és vasárnap. Néha meglepő, néha mulatságos és érthetetlen, persze igen hosszú, viszont szerencsére nem egy öreguras nosztalgiashow. Sok-sok spoiler…..