Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nincs még blog.hu-s felhasználóneve

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Azokat, akik ebben a mentőcsomagban reménykedtek, sajnos ki kell ábrándítanunk. Az adósmentő csomag ténylegesen nem segíti a hiteleseket. A kormány ugyan tárgyalt a bankokkal, de az érintetteket, adósokat (szavazó polgárait) elfelejtette megkérdezni. Közlünk néhány részletet…..
A hosszú kihagyás után ismét turnézó brit r&b legenda, Sade meghosszabbította június 16-án kezdődött 54 állomásos, Amerikában indult turnéját, aminek köszönhetően Európába, sőt, Magyarországra is eljut. Az énekesnő 2001 után tér vissza a színpadra ami már…..
Nincs még blog.hu-s felhasználóneve 2011.06.22 11:44:36
Öröm látni, hogy vannak emberek, akik képesek ideoda autókázni a barkácshipermarketek között, hogy érvényesítsék a mindenhol meghirdetett árgaranciát. Már nem volt hiába! A Baumax és a Bausaus között ingázó dcsr75 mindkét helyen megpróbált pénzt visszaszerezni, de csak az…..
Nincs még blog.hu-s felhasználóneve 2011.06.21 19:52:08
@SALE Kálmán: Ez nem igaz, én vásároltam műsoros cd-ket meg dvd-ket is, pl. Tankcsapdát, csak egyszer olvastam, hogy Lukács beszólt valami köcsögséget a letöltőkre, s azóta nem veszek semmilyen gyári Tancsapda hanghordozót. Amúgy is szar, uncsi önismétlők lettek.