Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imajor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Technic téma mindig is távol állt tőlem, de most belebotlottam egy olyan készletbe, amit biztos, hogy megszerzek dobozostul, mindenestül. Ennél a készletnél nem zavar az, ami általánosságban véve távol tart a Technictől, a sok motorizált/mechanikus funkció, a fogaskerekek, a…..
imajor 2011.11.15 10:19:02
@klarky: En nem ertek veled egyet. A Technic-ben igenis van ujdonsag, az uj motorok, a remote control, a linear actuatorok. A main mindstorm pedig nem a technic control center leszarmazottja?
Igazából azért mentem csak el a Kockaáruházba, hogy az épp folyamatban levő versenyünkhöz beszerezzem a fődíjat, aztán mégis valami egész mással is távoztam a boltból, méghozzá egy nagy kérdéssel, hogy akarok-e magamnak egy modular buildings készletet. Péter, a bolt tulaja és…..
Egyértelmű célunk a végigjátszások publikálásával, hogy segítsünk vásárláskor a döntéseitekben. Különösen nagy segítség lehet ez, ha (extrém-)drága készletekről van szó. A tavalyi év Technic zászlóshajóját, a 8043 Motorized Excavatort (születésének…..
imajor 2011.09.28 11:09:37
@Stefidzsi:

Nekem is volt ilyen, de oszinten megmondom nem tudom miert. Szetszedtem az egeszet, es ujra osszeraktam, most jo. Osszerakasnal csak a szokasosra kell szerintem figyelni, minden tengely konnyeden forduljon, de huzz szorosra semmit. Ha huzamosabb ideig tervezed hasznalni az osszerakott modelt, akkor talan erdemes valamilyen surlodascsokkento anyagot hasznalni. Szilikon olajat ajanlanak, de en azt nem talaltam (a baumax-ban meg csak nem is hallottak rola hogy ilyen letezne), igy aztan wd40-nel maradtam. Erre ugyan azt irjak hogy art a lego-nak, de egyelore bevalt, es nem latok maradando serulest az alkatreszeken.

Ugy emlekszem nekem is volt olyan gondom, hogy az egyik fogaskerek elcsuszott idovel, de aztan valamit csinaltam vele, hogy ilyen ne fordulhasson elo megegyszer. Ha lesz idom megprobalom megkeresni mi is volt az.
from tutuka date Thu, Sep 15, 2011 at 1:39 PM subject láttátok? http://www.flickr.com/photos/rya......y/61........225/in/photostream/ from x date Thu, Sep 15, 2011 at 1:53 PM Itt a Technic is: http://i53.tinypic.com/........mn7.jpg from y date Thu, Sep 15, 2011 at 1:55 PM…..
Ígéret szép szó. I. Alapadatok Neve: Container Truck (konténerszállító kamion) Sorozatszám: 8052 Témakör: Technic (Power Functions) Altéma: Trucks Kiadás éve: 2010 Kockaszám: 686 Minifig: - Ára: kb. 19000 Ft (a 6 AA elem nélkül - én 60 euróért szereztem Belgiumban)…..
Érdekes szerkezetek tűntek fel a minap előrendelésre az Amazon.com-on: Mintha nem láttuk volna ezt a gépet egyetlen 2011-es legós előrejelzésben sem. Vagy valakinek ismerős ez a kamion? Láttad már őket valahol tán? Mondjuk a tévében? Ha azt mondom Transformers, dereng valami? …..