Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carl100

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszkisdoboz 13. Lakásügy 2011.06.29 19:14:00
Ha beírjuk a Google keresőbe a Fapál és a lakás szavakat, 39 ezer találatot kapunk. Ennyiszer írták le Budai Gyula állítását, amely szerint csalárd módon, maffiaszerű eszközökkel jutottam szolgálati lakáshoz a Honvédelmi Minisztériumon keresztül. Egy gyilkossági ügynek…..
Carl100 2012.02.14 16:57:37
@SKÁL a KóPé: Kedves Kópé, gúnyolódásom oka továbbra is a következő:

Ha a blogger helyében lett volna és törvényes úton lehetősége nyílik rá, Ön megvette volna a 60 millás lakást 20 milláért, vagy sem?

Erre értettem a döntéshelyzetet.

Ha bármi törvénytelenség volt a vásárlás körül, azt a független bíróság (már ha az lesz még addigra) majd feltárja, és ha kell, büntet. Mert ha figyelmesen olvasta a korábbi és a frissebb bejegyzéseket, Ön is láthatja, hogy az ügyészség koncepcióiból nem lehet kiindulni.

Engem maga a rendszer idegesít, hogy lehetősége volt rá, nem az, hogy élt a lehetőséggel. Mert visszautalva korábbi kérdésemre, én is éltem volna vele, még jó (mint ahogy több ezer katona ez elmúlt évtizedekben)! De azt nem veszi be a gyomrom, hogy ezt az évtizedes joggyakorlatot akarják számon kérni Fapálon. Árulja el, hogy néz az ki, hogy a jelenlegi HM közig államtitkár, Fodor Lajos bejelentésével kezdődött az egész ügy, majd kibukott, hogy Fodor 2 db lakást (sajátját, + testvérével közösen az apjuk lakását) vásárolta meg, 10%-ért darabját!!! Na, erről mit gondol? Mert elvileg ez is törvényes volt. Mi a jobb, a 10% vagy a 30 körüli? Lássuk be, egyik sem. De az gusztustalan, hogy olyannal vádolják a Fapált, amit (ha ez bűncselekmény volna) ők maguk sokkal súlyosabban követtek el.
Carl100 2011.07.15 13:24:53
Budai Gyula karácsony előtt egy nappal sajtótájékoztatót tartott, és mint megszokhattuk, megint nagyívű bejelentéseket tett. Szegénynek karácsonyi készülődés, ajándékok csomagolása helyett dolgoznia kellett. Aznap az ő dolga volt, hogy „jó hírekkel” töltse meg a…..
Nem felejtem el azt a napot, amikor Borka István a Honvédszakszervezet egykori főtitkára megkeresett az egyetemen és felkér, hogy segítsem a szakszervezet munkáját. Borka Pista azóta sajnos elhunyt, Isten adjon neki örök nyugodalmat, jó ember volt. Hamar megállapodtam a szakszervezet…..
Első házasságomból származó Krisztina lányom 2006-ban az ELTE Állam- és Jogtudományi karán jogász szakon, László fiam pedig az ELTE Bölcsészettudományi karán olasz tanári szakon, nappali tagozaton tanultak. Krisztina velünk lakott a budapesti szolgálati lakásunkban, a…..
Egy hete adtam fel álláshirdetést az Expressz újság internetes oldalán. Egyes médiumok hírértékű anyagként kezelték a hirdetésemet, így sok ember megtudhatta, hogy munkát keresek.Amerikai NépszavaATV.hu Magyar NemzetKlubrádió (interjú Bolgár Györggyel)Többen kérdezték,…..
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
Carl100 2011.06.22 15:27:47
Valószínűleg ma dől el, Stohl Andrásnak börtönbe kell-e vonulnia. A közvélemény ennek megítélésében igen erősen megoszlik, mondhatni legalább oly mértékben kettéhasadt, miként azt Tóbiás József vizionálta a minap a parlamentben az úgynevezett Fidesz Magyarországáról.…..
Carl100 2011.06.22 15:24:04
Az oktatási államtitkár az Index információ szerint beadta a lemondását, a hírt a miniszterelnök szóvivője nem cáfolta. Hoffmann Rózsa tervezetei ellen az utóbbi időben diákok, szülők, és tanárok is tiltakoztak, de a legnagyobb ellenfele mégis párttársa a korábbi oktatási…..
Carl100 2011.06.20 13:21:08
Néha összejönnek a dolgok, és megy minden mint a karikacsapás. Május 23-án jelent meg hazai vasútfelújítási bizniszről a posztunk. Négy nap múlva válaszolt a kérdéseinkre a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő. Június 3-án az egyik parlamenti képviselő, interpellációt írt a…..
Carl100 2011.06.20 13:17:41