Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lexmaaaaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Jön a Megasztár 6 2011.06.23 08:00:00
A Tv2 annak ellenére fut még egy kört a Megasztárral, hogy a tavalyi műsor, amikor az X-faktorral együtt ment, sorozatban bukott, így el kellett költöztetni a műsort másik napra. Nem használt a műsor hitelességének a Szíj Melinda-botrány sem, a nézettségnek az viszont igen, hogy…..
A Kiskörút felújítása a legjobbak közé tartozik: ahogy nő a fű, ahogy erősödnek a fák, úgy lesz egyre tisztább az a koncepció, ami teret csinált a korábbi aszfalttengerből. Ez a jó hír. A rossz az, hogy bunkó szemetelés is sokkal jobban láthatóvá válik. Amíg csak autóút…..
Akár ilyen is lehet pár év múlva a Flórián tér látképe, ha megvalósul az RG Stúdió terve, amit az üzletközpont átalakítására dolgoztak ki. Mint a honlapjukon írják:A jelenlegi Flórián téri áruház meglehetősen avult állapotban van. A felújítás során az épület…..
Gyurcsány Ferenc a hétvégén az államadósság-növekedés okait vizsgáló bizottságnak mutatott be egy előadást. A formai hibák ellenére az előadás hiánypótló, egy olyan tézist támaszt alá, amely nagyon is fontos: a magyar államadósság megnövekedésében nem csak…..
  „Ahogy véget ér a magyar EU-elnökség, elszigeteljük Magyarországot, teljes mértékben. Már most, látták Orbánt valahol az EU-elnökeként beszélni? Sehol. Ahogy vége az elnökségnek, Magyarország elszigetelődik” - mondta Borut Pahor szlovén baloldali…..
lexmaaaaa 2011.06.20 13:01:50