Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodzasfanta

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen elképesztő rekordot állított fel a norvég NRK2 csatorna azzal, hogy csütörtök estétől 134 órán át közvetíti a Nord-Norge óceánjáró útját a fjordok mentén, és mindezt a norvég lakosság fele, 2,5 millió néző követte, eddig. Képzeljük el ugyanezt mondjuk úgy,…..
Nem jegyzünk meg valamit könnyebben azért, mert nagyobb betűkkel van leírva. A betű stílusa viszont számít a memorizáláskor. Igaz, nem úgy, ahogy várnánk - nagyjából így lehetne összefoglalni a témáról szóló New York Times cikk végkicsengését. A Princetonon és az…..
Geekblog Álomháború 2011.03.24 05:10:00
Vannak alkalmak, amikor a kritikusnak le kell küzdenie egy zsigeri késztetést. Azt, hogy a cikkében ne foglalkozzon struktúrával és érvekkel, hanem csak írja le egymás után az összes létező trágár szót, amit ismer, és a végén ajánlja az egészet jó szívvel a film…..
Egy érdekes reklámfilmet mutat ma be a Szívlapát, amely a jól ismert egyszázalékos kampány jegyében készült a Magyarországi Református Egyház (MRE) megbízásából. Ez idáig rendben is van, hiszen minden közhasznú szervezet kampányol azért, hogy az adózók nekik ajánlják fel…..
Critical Miss Én megmondtam 2011.03.09 07:44:00
A blog fennállása óta eltelt években elképzelhetetlen, hogy ne írtam volna arról, mennyire utálom a hosszú leírásokat az irodalmi szövegekben. Főleg az zavar, ha magas homlokokról és beesett szemekről kell olvasnom, de sokan Jókai óta tudjuk, hogy a hosszas környezetleírás…..
Reviczky4 Hírmondó senki 2011.03.04 00:23:00
Azt mondják, hogy minden generációnak megvan a saját maga történelmi eseménye amivel azonosulni tud. Nagyszüleinknek ilyen volt a második világháború vagy az 56-os forradalom. Szüleinknek maga a szocializmus.   1968-ban amikor a szovjetek bevonultak Csehszlovákiába apukám…..
Mi van, indul az egész család?  ..
Critical Miss Futós tipp 2010.07.30 07:15:00
Biztos volt már szó ilyesmiről a Futóblogon, de gondoltam, leírom a saját edzéses tapasztalataimat, hátha valakinek hasznára válnak.Sokan nem tudnak zenére futni, mások meg ha mégis, szeretik váltogatni a playlisteket. Én viszont mindig ugyanazt a zenét hallgatom ugyanabban a…..
És akkor megérkezett a keynote videója is: 18:33 Igazából a műsorkeresést próbálják demózni. Nem nagy szám. Lehet keresni a tévé képernyőn műsorfüzetben, és a weben. Amúgy a demo csúnya FAIL. Képtelenek bluetooth/wifi kapcsolatra. Úgyhogy sosem tudjuk meg, mire jó még…..
bodzasfanta 2010.05.21 00:53:19
Van egy angol mondás, ami szerint, nincs olyan, hogy ingyen ebéd. Minden, még az is, ami ingyen van, valamilyen költséggel jár. Legfeljebb nem mi fizetünk érte. Bár nagyon sokan nem tudnak róla, de van egy szerződés, aminek köszönhetően az amerikai Microsoft szoftvercég termékeit…..
A június 11-én rajtoló Dél-Afrikai Labdarúgó Világbajnokság miatt idén a megszokottnál néhány héttel korábban fejeződnek be az európai topligák küzdelmei. Némely bajnokságban már bajnokot avattak, van ahol ugyan matematikailag még nem dőlt el az aranyérem sorsa, de a tabella…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
bodoky PhD donez! 2010.05.07 20:41:00
"Bodoky Tamás Pulitzer Emlékdíjas újságíró cum laude minősítéssel védte meg doktori címét a Pécsi Tudományegyetem Nyelvtudomány Doktori Iskola Kommunikációs Doktori programja keretében.">>> Bogád Zoltán Gőbölyös Soma-díjas újságíró tudósitása..
bodzasfanta 2010.05.08 01:43:13
A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomozást indított különösen jelentős csalás gyanúja miatt Pátyon. Első körben bekérték a február 22-i képviselőtestületi ülés jegyzőkönyvét, az ott elfogadott szabályozási terv…..
bodzasfanta 2010.04.24 22:26:12
@bodzasfanta: uhh bocs az offért nem ide akartam
Még mindig nem vagyok róla meggyőződve, hogy az emberek úgy fognak Twitterezni és Facebookozni tévénézés közben, ahogyan azt az IPTV-ben nyomulók ma elképzelik, ennek ellenére elgondolkoztam azon, mi történne a hüvelykujjunkkal egy érdekesebb Twitterparti után. Nem tűnik túl…..
bodzasfanta 2010.04.12 14:37:55
bodzasfanta 2010.04.12 17:14:59
@MadalinaRita: januarig 40 millio darab az egesz vilagon
A Yamm készített egy összefoglalót a hazai twitterezési szokásokról. A legfontosabb adat, hogy érzékelhetően berobbanását éli a szolgáltatás Magyarországon. Míg egy éve kb 5000 (más számítások szerint kb 3000) regisztrált magyar twitterező lehetett, addig mára számuk…..
Három és fél éve írtam már arról, hogy bár az Amazon birtokolja az amazon.hu domaint, nem tervezik, hogy megnyissák magyar nyelvű online boltjukat. Sokáig úgy tűnt, hogy magyarországi címre csak könyveket, cédéket és dvd-ket fog szállítani a cég brit szájtja.Ám az elmúlt…..