Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waalakee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerékpárosok háromnegyede tisztában van azzal, hogy egyirányú utcába csak akkor lehet biciklivel behajtani a forgalommal szemben, ha ezt külön tábla engedélyezi. A legalapvetőbb KRESZ-szabályok ismeretét firtató kutatás szerint ez a legkönnyebb kérdés a biciklisek számára. A…..
Waalakee 2012.04.12 19:56:21
@prof_bp: Nem kicsit kevered az alkalmatlan szó jelentését a veszélyessel. Nyilván szándékosan, hiszen az az érdeked. Gondold végig másképp!

Kerékpároznál az adott úttesten, mert a minősége megfelelő erre, ha nem lenne rajta forgalom?

Ha erre a kérdésre a válaszod igen, akkor nagy forgalomban is kutya kötelességed ott menni! Ha nem mersz, akkor lepattansz a bringáról és tolod a járdán. Ennyi.
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
Waalakee 2011.12.19 16:41:38
@Etniez: Ja! Enikő befutott. A szereposztó díványon még sokat fog feküdni a kiscsaj. Amennyire tetszett a válogatás alatt, annyira megutáltam a végére. Örülök, hogy Tibor nyert. Sokkal inkább ember ő, mint a "számítódroidvagyok" Enikő. Enikő menjen szépen a felajánlásnak megfelelően színésznőnek, abban jobb. :P
Te hallottál már olyat, hogy egy bank ráfizet a bótra? - ezt egy "pénzügyi tanácsadónak" nevezett házaló ügynök kérdezte tőlem, amikor egy banki "terméket" akart rámsózni. Bevallom, hallottam, ha nem is túl sokat. Éppen ezért gondolom meg százszor is, hogy…..
Waalakee 2011.10.05 15:19:29
@whale: Részben igaz. A gyerekvállalás felelőssége nem azt jelenti, hogy megszületik, aztán valakinek a pénzéből majd felneveli valahogyan az utca!

A szülő felelőssége az lenne, hogy olyan ember faragjon a csemetéjéből (vagy többől, ha van), aki a társadalomnak hasznos tagjává tud válni. Mert az általad említett jövő csak így biztosítható.

Nézz szét az utcán. A mai fiatalok közül hányan felelnek meg ennek a kritériumnak? Igencsak alacsony sajnos az arány. És ez nem az Ő hibájuk.
Waalakee 2011.10.05 15:23:00
@whale: Csakhogy a háborúk után nem gond a munkahelykeresés vagy a lakhatás megteremtése (főleg mivel az 1 km2-re eső lakosság aránya erősen lecsökken ilyenkor)! Ugye csak emiatt nem akarunk kirobbantani egy háborút???
Waalakee 2011.10.05 15:29:59
@whale: De ez nem tartozik az államra. Tartozik rám és a bankra. Főleg nem tartozik pl. Gizi néni adóssága a többi adófizetőre. Az állam 33%-át nyugodtan hagyd ki belőle! :)
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Waalakee 2011.08.03 15:34:48
@Horváth Lajos: Ezt mondjuk én tudom és elfogadom. Azt már nehezebben, hogy a 762.000,- Ft hozamra kaptam kevesebb, mint 4.000 reált az axától (1998. óta voltam tag). Az asszony meg 168.000,- kapott az Aegontól 58.000,- Ft-ot. Na ezt nem tudom elfogadni.

Hűtlen kezelés megállna vajon?
  Bárhol is járt az ember az országban tavasszal, mindenhol sárgállott a vidék: a repce (és a kukorica) lett az idei szezon slágere a gazdák között. Nem véletlenül: piacuk kiszámítható termesztésük tisztes nyereséget hoz. A repce reneszánsza azután jött el, hogy…..
Waalakee 2011.06.30 12:16:19
@mithrandir: Gyenge visszavonuló ez részedről. Kicsit kisebb arccal kellett volna beesned!
Waalakee 2011.06.30 12:12:59
@mithrandir: A növénytermesztés inkább biológia és kémia, mint fizika, de te ezt biztosan jobban tudod! :P

Nyugodtan kapd össze magad és indulj el az alföldön, ahogyan Macskavirág is javasolta! Valóban túl sok a parlagon heverő földterület. Éppen ezért nettó baromság az, hogy az élelmiszer-termeléstől veszik el ezeket a területeket. Nem vesznek el senkitől semmit, csak beruháznak egy KIHASZNÁLATLAN területen. Persze az low-level agytevékenységi szinten lévő E85-ellenzőknek kb. ennyi jutott el a csökött agyáig.

A MOL-nak viszont eddig is zavarta a köreit az E85. Csak éppen eddig pont lesz@rta, mert nem volt rendesen kiépített kúthálózat hozzá. Most viszont már van, így konkurenciaként KELL tekinteni rá, így, ha már politikai oldalról lehet nyomást kifejteni, miért ne tennék?

Arról meg ne is beszéljünk, hogy manapság a kukoricának vannak olyan válfajai, ami egy virágcserépben (szélsőséges példa!!!) is képes termést hozni.

Nem kell szépíteni a dolgot: a MOL-nak is útjában van az E85, és az állam bácsi is lehúzhat egy újabb sápot. Ennyi.