Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ítélet

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
ítélet 2012.09.05 01:11:07
@Counter:
Igen terrárium, rosszul idéztelek:)
A szimbólumok amiket használtál a magyarázattal már érthetőbbek.De szerintem ez vitatható mint minden hasonló ügy.Vitatják is. Pl az Írek a gázoló kiadásának szükségességét.Pedig egyértelmű mi lenne a tisztességes.De hát a politika már csak ilyen.Ha vitatható én nem akarom a vitát miden áron megnyerni.
Így el tudom fogadni hogy ez hiba volt.De én azzal kezdtem az első bejegyzésemkor ,hogy nem az zavar hogy hiba e vagy sem .Hanem hogy sokan ebből arra következnetek, hogy a kormánynak menni kell.És nem tesznek különbséget az olyan hiba mint pl deviza hitelbe hajszolása az embereknek(meg több tucat egyéb) és a mostani között.Az egyik súlyosan legyengítette a nemzetett a másik felbosszantott kb x örményt a 3 millióból .
És most akik akkor hallgattak vagy éppen előnyét élvezték az ország tönkretételének.Politikai csoportokban és eféle fórumokon osztják a észt ,szimplán gyűlöletből és (vagy)politikai érdekből.Felfújják ezt az ügyet idehaza,és a kb 1 hetes sztorit ami néhány ideges örmény reakcióból állna csupán ,meglovagolják és ez szerintem károsabb mint maga az egész ügy(ránk nézve)Ha !!!!pénzt kaptunk ezért , az az ország gazdasági érdekeit szolgálja.A kemény valóság akár ez is lehet. .Akkor az azeriek nem voltak diszkrétek .Ezen az alapon(háttér alkuk) Amerikának soha nem lenne regnáló elnöke.Ja hogy ez nem tisztességes.Lehet.Mint ahogy az ír gázoló "bujtatása" sem az.Bár ott tartanánk hogy annyira sikeres és tisztességes kormányaink lennének hogy ez verje ki nálam a biztosítékot.
ítélet 2012.09.05 01:21:35
@Counter: A lenti idézetet most ollóztam ki egy fentebbi egy kommentből :Ez is probléma .Csak ez politikailag nem kifizetődő téma Pl a Demokratikus kartának.Ez a képmutatás, és a hazám semmibe vétele zavar.Hogy megalázzák magukat helyettem is néhány szavazatér.A politikai súly vissza nyeréséért .De azért amiért valóban harcolni kellene azért nem tesznek semmit, mert az az őket irányító pénzelő csoportoknak nem tetszik.Ha csak minden örményekkel kapcsolatos mondatra jutna egy szó Erdélyért ,nem lenne ennyire büdös.

"Én meg Erdélyben éltem, ahol most zárnak börtönbe embereket, mert visszadták a magyar iskolát a magyaroknak, elveszik tőlünk az iskolát, nacionalista tisztogatás folyik, mi pedig egy szót sem szólva erről, bocsánatot kell kérjünk a világtól, mert az azeriek kiengedték a gyilkosukat, ígéretük ellenére."
ítélet 2012.09.05 01:41:06
@dr. mesterseges szinezek:

A nézés és látás között is van különbség.De a írott szövegből személyiségrajzot készíteni még inkább más.így nem sok hasznát veszem a tanácsodnak.De talán magadra szóltál.Mert ha látnál, akkor olvasni is tudnál .És én azt írtam politikai értelemben!!!!Tehát! -Rögtön Orbán pribéknek titulálsz mert valamiben osztom a véleményüket.Ezt a magatartást általában a gyűlölet diktálja .Tudod kicsit olyan náci dolog ez."Aki nincs velünk ellenünk van"(elfogultan viselkedsz ,mint ahogy a foci drukker sem látja a másik csapat erényét mert érzelmek vezérlik ,te is mindent amit a jelenlegi kormány tesz haraggal közelítesz)Tanuld meg hogy nem kell mindig teljes súllyal egy lábra nehezedni!Ahhoz hogy lépni tudj a két lábad értelmes kombinációjára van szükséged.
De csak hogy lásd.:)Személytelen ,rövid hozzászólásaid ,melyek felületes olvasás után születnek ,számomra azt az érzést keltik mintha dolgoznál .Ergo fizetett megbízott kommentelőnek tűnsz.
Kettős Mérce Hol a rendőrség? 2011.06.19 18:15:00
A tegnapi meleg felvonulásról csak szépet és jót akartam írni, mert ami a felvonuláson történt, az szép volt és jó, de ami a körül, sajnos az a magyar valóság. A magyar rendőrség letartoztatott 2 osztrák meleg aktivistát, mivel a magyar gárda volt főkapitánya által vezetett…..