Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djedge

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hétvégi, Békéscsaba elleni Magyar Kupa fiaskó után komoly játékos-frissítésről döntött az FTC vezetősége.Az összes vagyonáról és fogorvosi székéről ormánsági árva focisták és boltocskázók javára minap lemondó elnök, Szívós István doktor…..
Nirvana - Nevermind (Geffen) A ’89 novemberi Pecsás koncert után nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kis poplemezzel áll elő ez a trió, bár ott nem is rájuk voltam igazán kíváncsi, hanem az akkor sokkal nyerőbb szériában utazó Tad-re, igaz végül a Nirvana jobban bejött, meg is…..
Szinte mindenki tudja, hogy a kedvenc ökölvívóm az amerikai James Toney. Van azonban egy magyar favoritom is. Ő nem más, mint a többszörös válogatott Mocsár Gyula, aki 81 kilogrammban volt magyar bajnok. Sajnos ilyen-olyan okok miatt nem futotta be azt a karriert, amire a tehetsége…..
20 év nagy idő. Ahhoz, hogy ennyi év távlatából valamire kristálytisztán emlékezzünk, nos, ehhez annak a dolognak vagy nagyon rossznak vagy nagyon jónak kell lennie. Az a koncert, melyről ebben a posztban megemlékezem, nagyon jó volt. És akkor még finoman fogalmaztam. Persze,…..
A legkedvesebb emlékkel nyitom meg ezt a sorozatot. Egyfajta időutazásra invitálom az olvasókat. Igencsak megkésett beszámolókat tervezünk ide olyan helyekről, ahol egykor feledhetetlen éjszakákat mulattunk át és - akkor ugyan még nem tudtuk - részesei voltunk egy korszaknak, amikor…..
djedge 2011.06.20 10:34:50
Hirtelen ezt találtam abból a korból még, de majd körülnézek :

kepfeltoltes.hu/110620/black.jack.flyer.1994_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jó fapados volt :)... Egy 386-os AT-n csinaltuk még sztem.. WordPerfectben :) és a Szigeten a Metálszinpadnál osztogattuk :)

saanci: igen, akkor még Csordás Tibi volt az énekes (azóta Fiesta)
djedge 2011.06.20 11:19:56