Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babette

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ADmission Alternatív almaszüret 2012.04.30 07:00:00
  Pár évvel ezelőtt az egyik nyár hirtelen nagy divatja lett az ízesített sör. Először csak egy márkától, aztán hirtelen mindenki előállt vele, és a bodza, meggy, grapefruit ízű sörök sorában már kommersznek tűnik a citromos. Nem ok nélkül lett nagyon trendi…..
Babette 2012.04.30 18:24:48
@ribizlifozelek: igen, a cider az almabor néven fut, az meg hogy női italként él a köztudatban... gyümölcsből főzik, mégse pálinka erősségű, érted, rendes ital az nem lehet :)
Babette 2012.06.21 22:21:40
@GStarRaw: az ízesített sörös párhuzam csupán a felkapottság témájában kívánt helytállni :)
Violet Times Balaton utca 2012.06.04 15:02:04
Ma kezdett a festő, pár héten belül végzünk a költözéssel. Egyre közelebb az esemény, és bár még mindig biztos vagyok benne, hogy a létező legjobb házat találtuk meg, mégsem olyan jó belegondolni abba, hogy már soha nem fogunk ott lakni, ahol most. Nyilván. De szerettem. 21…..
Babette 2012.06.04 17:28:24
@ribizlifozelek: amelyik csak tehénnek álcázza magát az vicces, és csak rövid ideig hallani, amíg közel van a házhoz, ez az éneklős verzió ez lehet hogy durvább lesz :)
Vidám zenével kezdődik a rész, de közben valami komoly dolog történik: komoly emberek sötét szobákban képernyőket nézegetve, és potenciális civil áldozatok számlálgatva céloznak meg távoli, afgán célpontokat, és billentyűk lenyomásával teszik őket a földdel egyenlővé.…..
Babette 2012.05.01 22:14:39
@zoxó: na megpróbálom :) Eli ugye a sajt termelőket képviseli, ő a sajtlobbi. Az új ábra nekik nem előnyös, de a zöldségnek nagyon. Eli először a gyümölcsöket akarja a maga oldalára állítani azzal, hogy készítsenek egy új ábrát. Aztán a kenyérlobbit akarja bevonni az új ábra készítésbe, és azt ígéri nekik, hogy az új ábrán a kukorica a zöldségektől átkerülne a magvakhoz, ahova a kenyerek is kerültek. A kukoricásoknak is bemutatja az új ábrát, amin a kukoricának tényleg előnyös, de mindez semmit nem ért, mert a gyümölcsöket képviselő nő közben a háttérben mindenkivel különalkut kötött, így a sajtoknak nem maradt szövetségesük. Ezért is rúgják ki a sajttermelők Elit, és mennek ők is a gyümölcsös nő után.
Hát remélem most már egy kicsit érthetőbb... nem egy egyszerű eset :)
JJ Abrams, a tévéipar egyik leghíresebb és legnagyobb geekje (a másik Joss Whedon) az EW.com infói szerint annyira szeret a Star Trek-frachise-on melózni, hogy a reboot második mozifilmje után nem tartja kizártnak egy új tévésorozat elkészítését sem. Utoljára 2005-ben láthattunk…..
Babette 2012.04.23 22:23:46
Az eheti ügyfél Danny Marwat, aki arab is, muszlim is, amerikai is, 2007-ben pedig tolmácsként dolgozott Afganisztánban. Ez jutatta őt most a tárgyalóterembe is: azt állítja, hogy az amerikai hadsereg foglyul ejtette, kínozta, ezért most kártérítést követel. Az állam viszont még…..
Babette 2012.04.18 14:24:23
@miszerint: tényleg zseniális :) nehéz egy ilyen rövid kis összefoglalóban kitérni a hülyeségeire, de próbálkozni fogok, mert megérné :)
Violet Times You've got mail 2012.03.20 19:15:16
 Dear Veronika,  After difficult deliberations, we are happy to tell you that we approved your application to our CIVIC-ICFRC internship!  Now comes the difficult part. Please familiarize yourself with the application process of the Hungarian American enterprise Scholarship Fund…..
Babette 2012.03.20 21:32:53
@ribizlifozelek: Iowa City
  Ha valamiért elviselni sem tudok egy reklámot, vagy éppen megtetszik egy másik, mindig próbálom szem előtt tartani, hogy vajon célcsoport vagyok-e? Mert ha nem, akkor halálosan mindegy, hogy tetszik-e vagy sem, utálhatom nyugodtan, a legkevésbé sem fogja ez meghatni a…..
Babette 2012.03.09 12:56:35
@Sarkvideken: szerintem érdekli... nem erre épít egy rakás film (pl. akciófilmek, katasztrófafilmek), hogy ott van a hős, aki rohadt sok melóval és izzadtsággal megmenti a világot/csecsemőt/kiskutyát, hogy utána a néző könnyes szemmel tapsolva éljenezhessen?
Ha valaki manapság csöcsös-pinás-farkas képeket készít mobiltelefonnal, és még celeb is hozzá, ráadásul akkora kannákkal, mint a Reklámőrültek egyik szereplőjének, Christina Hendricksnek vannak, szóval akkor számíthat arra, hogy ha óvatlan, a képek kikerülnek a…..
     2012, a maják már dörzsölgetnék a kezüket. Azonban az evolúció, a belső viszályok és a spanyolok közbenjárása nyomán mégsem dörzsölik. A szpotban látható szcenárió azonban az ő látomásukra, a 2012-es világvégére épít. A lámpák sárgán villognak,…..
Babette 2012.02.10 00:07:02
@Alice Page: így viszont összeállt a kép! az egyedülálló pasi AXE-ot használ, míg akinek a barátnője/felesége vásárol, az Old Spice-t! (holnaptól random pasik fürdőszobájában tesztelem az elméletem) :D
Ezekben a napokban természetesen a Super Bowl lázában ég a teljes reklámvilág, mindenki kíváncsi rá, milyen filmekkel készülnek a márkák, és mindenkinek van véleménye a már napvilágot látott szpotokról. Viszont a hirdetőknek csak egy egészen kis részét érinti ez a…..
Babette 2012.02.06 17:41:39
@ribizlifozelek: haha :D azért még a reklámokban is vannak határok :)
ADmission Heineken Csodaországban 2012.01.26 07:00:00
  A minap szúrt szemet nekem ez a Heineken reklám, amit már nem tudok szó nélkül hagyni. A Heineken mind eddig olyan reklámokat csinált, amiről beszéltek az emberek. Egymásnak küldözgettük a videokat, hogy 'ezt láttad már, nagyon jó'? És ez nem kis siker. A Heineken…..
Babette 2012.01.26 17:22:13
@Alice Page: valami egész hasonlót akartam írni :)

A százezredik sörreklám szerintem már nem szólhat arról, hogy finom, meg lágy, meg szuper a habja... mind ezt mondja régóta, ha újra elmondja, attól nem fogom jobban elhinni. Ellenben ha ezt a filmet látom, akkor tudni fogom, hogy legközelebb, ha egy mókás estére vágyom, akkor a Heinekent kell választanom. Vagy a pasit a Heinekennel ;)
comment:com Trailert kapott Fábry 2012.01.23 11:03:26
Február 2-től látható Fábry Sándor új műsora a köztévén, és ha eddig lett volna kétségünk afelől, mire számíthatunk, akkor most itt egy trailer, hogy tisztában legyünk a dolgokkal.  ..
Babette 2012.01.23 14:18:44
@Zabkása: aki volt már magánestjén, az tudhatja, hogy Fábry egy megkeseredett vénember, aki a múltban él. ezen az sem segít, ha jók a poénjai.
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
ADmission Danger Zone! 2011.10.27 07:00:00
  Újra "hódít" az Old Spice! Úgy egy éve nagyon erős ostrom alá vette kis hazánkat az Old Spice. Pontosabban egy fehér férfi, aki akkor is férfias illatú marad, ha már szétrágták a piranhák, illetve egy nárcisztikus fekete férfi, aki szerint ő minden nő…..
  Kevés dolog létezhet a világon, ha egyáltalán van ilyen, ami jobb a szexnél. Az előző posztban megállapítottuk, hogy a Schweppes biztosan nincsen közöttük. Ez így rendben is volna, de mit tehet az ember, ha partnert szeretne találni? Nézzük csak meg, hogy a férfiak…..
Babette 2011.10.20 22:28:08
@Ingénue: igen, mert a női dezodorok mindig arról szólnak, hogy nehogy véletlenül büdös legyél (de tényleg, SOHA, falmászás közben sem), viszont a női parfüm reklámok szinte mindig a csábítással operálnak
Néhány jó szándékú tipp piackutató cégekhez állásra jelentkezőknek (elsősorban - de nem kizárólag - pályakezdőknek). Nem egy HR-es, hanem egy piackutató szemszögéből.1. Meg nem hirdetett állásra is lehet jelentkezni, vaktában küldözgetni életrajzot – csak éppen nem…..
Azt mondja a vörös rébék a tévében, hogy pénzbevonzó tűzvarázslatot tud mondani CSAK ma, de végül is kurvára mindegy mit mond, mit kínál, rontáslevevést, vagy jövendőmondást, esetleg egy bibircsók kvázi levarázsolását tévén keresztül, és felőlem lehet a Világ Legjobb…..
  Mi kell egy szerethető reklámhoz? Egy országosan ismert és szeretett márka, párosítva egy országosan ismert és szeretett zenével. Mi kell egy felejthető reklámhoz? Ugyanez. A Túró Rudi marketingstábja egy szűk és kacskaringós szerpentinen száguldó autóra ült fel,…..
na szervusztok!úgy döntöttem egyszerűbb ha szavaimat blog formátumba öntöm. remélem majd meglátjátok miért:D szóval mint azt sokan tudjátok, pénteken jöttem izmirbe, éppen itt ücsörgök a szobámban, joghurtot, gyümölcsöt és péksütit eszek (ezeknek a későbbiekben nagy…..
Babette 2011.07.03 22:38:02