Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kürthy István

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az már blogunkon is többször szóba került, az Osztrák-Magyar Monarchia (lánykori nevén Habsburg Birodalom, Osztrák Császárság stb.) sosem lett igazi tengeri nagyhatalom, bár vitathatatlanul jelentős tengerészeti múlttal rendelkezik. A tengerészet egészen a 18. század végéig meglehetősen…..
Kürthy István 2019.02.01 07:26:08
@György Sándor Balázs: "ironikusan alkalmaztam" Itt is lemaradt az idézőjel. :)
A magyar közélet a választások után depresszióba és kilátástalanságba merült, az ellenzék falatnyi darabjaira omlott szét, míg a kormánypárt sorra kéri a kávékat tej nélkül, két cukorral. A szürkeségből egy „üde színfolt”, a Sétáló Budapest programja rí ki, ami egyik embernek fekete, másnak fehér,…..
A jelmondat egy felvetést, illetve ötletet takar. Az elképzelés szerint nagyszerű lenne a biatorbágyi völgyhídon egy korabeli mozdonyból és utaskocsikból álló szerelvényt elhelyezni, melynek megvalósíthatóságáról a következő oldalon talál…..
Cicciolina. Egy név, melyet jóleső borzongással ejtett ki a száján minden fiú, aki éppen a  80 -as években lépett pubertás korba.  Sok lakótelepi titán viszont álmában sem gondolta, hogy vágyainak elérhetetlen tárgya karnyújtásnyira, a Lobogó utcában nevelkedett egy átlagos kétszobás lakásban.…..