Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bryan élete

0 bejegyzést írt és 6628 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy bűvészmutatványra készül az Orbán-kormány, hiszen a felszínen meg kell őriznie harsány nyugatellenes és csendes oroszbarát kommunikációját, miközben szinte minden szankciót megszavaz, melyeket az EU kiszab az agresszorral szemben. Az utolsó nagy próbatétel a gáz- és olajembargó kérdése, melyet…..
Ott a pont.....
Bryan élete 2022.03.29 14:59:48
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Szerencsére itt van nekünk Nacsa Oliovér. Bazmeg, ez hogy visszavágott!! Csípőből. Még a nyelve is szaros lett.
Bryan élete 2022.03.29 15:32:20
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A humorista szóról soha nem jutna eszembe Nacsa neve. Lebutított, kínosan erőltetett az, amilyen "humort" képévisel.Sajnálom, akik tudnak rajta röhögnil Én csak a gyors reagálás miatt hoztam ide, ellentétként. Ez a kamánybeszéd szarul sült el még az ő szájából is. Felkészül az újabb nagyágyú, a friss fidesztag Győzike, jujj ez nagyon kígyóóóó!
Bryan élete 2022.03.29 16:40:44
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Akkor te nézzél sok Nacsát, egerszségedre.
Putyin nem őrült meg: egy rövid és főleg sikeres háború stabilizálná őt, nemcsak a hazai közvélemény, a vele szemben egyre kritikusabb tisztikar szemében, de nemzetközi színtéren is. Putyin célja az, hogy Oroszországból a világtól, a „globalizációtól” független, görög-keleti szakrális-militarista…..
Bryan élete 2022.02.27 13:04:27
@Lesz még Magyar Köztársaság: A V4 meghalt. Elporladt. Eddig is csak vegetált, négyen négyfelé húztak. Magyaro és Lengyelo is csak egy kérdésben értett egyetl, Brüsszel szivatásában. A lengyelek most nagyon berágtak Orbán utolsó, békegalambos, vonakodó pávatánca miatt, ezt nem nagyon lehet már kiköszörülni, már nincs bocsánat. Erre a quartettre, mint együtt muzsikáló egységre már ne számítsunk. A csehek és szlovákok már régen a saját jól felfogott érdekükben más utakon járnak.
Ungvári Krisztián bejegyzése: "Ha Dobrev Klára lennék és hatalomra szeretnék jutni, biztos Márki-Zay Péterre szavaznék. Sajnos sokan nem értik az előválasztás igazi tétjét. Ez nem arról szól, hogy az ellenzék győzelme esetén kié lesz a politikai hatalom. Ez a kérdés ugyanis gyakorlatilag már az…..
Bryan élete 2021.10.11 13:18:40
@midnight coder: Egyikrõl sem látom hogy börtönben lenne, vígan politizálnak az ellenzékben. Amúgy szerintem nem is véletlenül: Orbánnak többet érnek szabadlábon.
Ja, meg a fideszben. Egy nagy lóf.....t ér bármit is Orbánnak az elszámoltatás.Budai Gyula köhögött látszatból kettőt, osztjónapot. Akkor Orbánnak is el kellene számolnia a 70/30-as sáppal, amiben mutyiztak akkoriban a szadi-coci gengszterbandával. Holló a hollónak, tudod.
Bryan élete 2021.10.11 18:01:58
@midnight coder: nem szeretném, ha bárki börtönben ülne azért, amit nem követett el. Remélem, kiderül egyszer részletesen, mi is történt és hogyan a 2006-os "Deák téri csatában" és az előtte-utána történt eseményekben. . Én ott laktam a Parlament közelében, az Erzsébet hídnál dolgoztam, nagyon sok mindent láttam és nem úgy, ahogy a fidesz megpróbálja évek óta áttematizálni. Sokan lepődünk majd meg. Nem kicsit. MZP-ből soha semmi sem lesz a nagypolitikában ilyen retorikával, mehet vissza Hódmezőre a balettba. A lehetséges miniszterelnöki poziciótól már annyira elborult, lila ködben van az agya, hogy saját magát fogja kinyírni az összefogásból. És nem Gyurcsány, nem a Jobbik, hanem ő maga fűrészeli hatalmas vehemenciával maga alatt a fát. Pedig felőlem lehetett volna miniszterelnök is.
Bryan élete 2021.10.11 18:57:29
@BiG74 Bodri: délelőtt lehazaárulózta a partnereit, most öt perce nem győzött bocsánatot kérni. Áhhhh
Orbán Viktor politikája a folyamatos terjeszkedésre épül, így a legnagyobb félelme az, hogy védekezésre kényszerítik. Mivel jelenleg több tényező is akadályozza az expanzióját politikai és gazdasági téren, mindenképpen változtatni szeretne ezen a helyzeten. Erre utal, hogy több befolyást akar…..
Bryan élete 2021.09.11 17:22:02
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: bakker, ki mondta, hogy csak a libsik kampányolhatnak??? Orbán minden kampánya eddig annyi volt: folytatjuk, soros, gyurcsányahibás. Ez lenne egy részletes, kidolgozott kormányprogram ?
Az utóbbi hónapokban egyre inkább szűkül a magyar kormány diplomáciai mozgástere, amit elsősorban annak köszönhet, hogy Orbán Viktor elkezdte feketében és fehérben lefesteni a bennünket körülvevő világot. A folyamatos ellenségkeresés oda vezetett, hogy most többnyire épp azok a meghatározó…..
Bryan élete 2021.08.28 14:41:38
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: lóf.....izé, semmire sincs hatásuk és vergődnek, mint malac a jégen. Külön, mert ahányan vannak, annyi félét akarnak. Már rég összefogtak volna, ha nem így lenne. És a kis fideszke a néhány képviselőjével nem sok beleugatnivalót kaphat akkor sem, ha valakihez odacsapódik. Ismerik már jól, most Meloninak udvarol, holnap az Ard-nek.
Bryan élete 2021.08.28 14:43:08
Igaza van az orbánista propagandának: a Fidesz Néppártból való kizárása, az egész EU-t felelőtlenül megzsaroló orbáni vétó meglebegtetése és főleg Biden/Blinken politikai kurzusa óta kiadták Orbán Viktorra a "kilövési engedélyt" . Így jár előbb-utóbb az, aki mindenkit hülyének néz!..
A rendszerváltás utáni magyar politikai legsúlyosabb egyénisége kétségtelenül Rapcsák András, egykor hódmezővásárhelyi polgármester és egy időben országgyűlési képviselő volt. A meglehetősen harcias stílusáról ismert kereszténydemokrata politikus környezetében kezdte bontogatni szárnyait az a Lázár…..
Ha tényleg kínai vakcinával oltották be Orbán Viktort, akkor vajon utazhat-e olyan nyugati országokba, melyekben nem engedélyezték a Sinopharm koronavírus elleni oltóanyagát? Ha a tanárok megkapják az első oltásukat a húsvéti ünnepek környékén, vajon annyira védettek lesznek a vírus ellen, hogy…..
Bryan élete 2021.03.28 16:17:42
@ulpius66: hát nem a harmadik fázisban bevizsgálatlan kínai, amelyiket van, ahol már a harmadikat adják be, mert a kettő hatástalan volt. Azt az orbitális kamut nem nekünk szánták, akik idefirkálunk, elgondolkodunk dolgokon, hogy a miniszterelnökkúrr is csak most kapta meg, az ország szeretett népével egyidőben. És tadammmm, kínait. A házidokim szerint eddig csak azt kaptak, tolják le a torkokon ahogy tudják.
      Erre a kérdésre kell válaszolnod.      Nem tudod ki "Kötter Tamás"?  A magyar Houllebecq, ugyanolyan gusztustalan, mint ez eredeti, csak tehetség nélkül, és most nem fogom a kicsi sárga savanyú poént csavargatni, egy rossz író, aki most a szoftnyilas médiában keménykedik, géppisztollyal…..
Bryan élete 2021.03.14 09:57:55
@látjátok feleim szümtükkel: Csakhogy! Egyik felsorolt nemzeti hős sem exportált annyi milliárdot különböző betonbiztos, ámde baráti és hozzáférhető helyre, hogy akár a sokat emlegetett és látogatott Maldív szigeteket békés menedékhelyül meg tudták volna venni maguknak és kedves családjuknak, strómanjainak..... Ezért rossz végük is lett. /amúgy hiányzik a gyík - spániel/
MaGYAUR Te is fiam Szijjártó? 2021.03.02 23:35:50
Az orbánista technokrata elit szemében pont olyan impotens őskövület Orbán, mint Gyurcsány. Az elavult nacionalista, bürokratikus kamarilla-, és pártpolitikát folytató Orbán Viktor elszigetelődött nemcsak az országtól, de a saját neveltjeitől is; a varga juditoktól, lázár jánosoktól és szijjártó…..
Ügyesen összeáll azért ez a mesterterv is. Orbán 19-re lapot húz azzal, hogy az emberek döntő többségének akaratával szemben tolja a kínai vakcinát, amelyből az első adag ma meg is érkezett az országba. A kiindulópont ismert: a Főnök és dr. Kakadu ránézésre megadatta az engedélyt rá a magyar…..
Bryan élete 2021.02.17 21:31:34
@midnight coder: ekkora faszságot! olyan nincs, hogy bárki is, akár a patás gyurcsány ellenezné az "oltakozást" csak azért, hogy minél többen haljanak meg Orbán miatt. Ehhez nagyon elvakultnak kell lenned, ha ilyen hülyeségeket le is írsz.Soha senki nem mondott ilyet, mindenki az oltásra buézdít mindenkit. Csakhogy a helyzet az, hogy ez az egész járványkezelés egy nagyon elba...ott, agyontitkolt, elhallgatott, összekutyult adatkezelés és adatközlés alapján zajlik a tv-bemondó Cili nénitől és a mindenhez is értő száguldó anyagbeszerző Szijjártóval együtt. Ezért a zembereknek kurvára elfogyott a bizalma. Főleg azok után, hogy az Eu ingyen adja a vakcinát, minden további beszerzés már megint hatalmas harácsolási lehetőség a cimboráknak. Ki nem hagynák, a halállal is üzérkednek.
    GFG egyik rímhingyója, bizonyos Bohár Dániel kezdte mocskolni az SZFE diákjait, a prostisrácok.hu-n. Az SZFE Facebook oldalát kezelő új egyetemi vezetés, végtelen konzervatív értékrendűsége okán, megosztotta ezt a primitív, aljas, gusztustalanságot. Mára már levették.    A Mandiner verőemberei…..
Bryan élete 2021.01.26 15:57:54
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: teliholdkor dobjál bal kézzel három marék sót a vállad fölött, nálam mindig beválik, ha találkozom Gyurcsánnyal.
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
Bryan élete 2021.01.16 12:32:33
@nincsegy: "Egy Teddy Meldrum.:) " csak ötvenszer láttam. Teddy a lányokat szerette.
Bryan élete 2021.01.16 12:39:23
@Kettes:" Hagyjuk békén azt a gyereket. " Tegyük fel a költői kérdést: meddig gyerek egy gyerek? 29 évesen még lehet? Ha így megy tovább, 40 évesen is az lesz. A zorbánfia.
Az idő rövidsége miatt csak néhány szerencsés nézhette végig az egyik videómegosztó oldalon feLugossy László és Szirtes János 2001-ben készült Tiszta lap című filmjét. A Jégkrémbalett című film alkotói ebben újra bemutatták a „zen-buddhista televíziót”, melyben meghökkentő álmokat és víziókat…..
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
Bryan élete 2020.12.04 16:53:03
@combo: nincs semmilyen fideszes a rokonságomban, normális apolitikus család az enyém, én vagyok az egyetlen hülye, akit fel tud idegesíteni a politika. Bár ami mostanában megy, az kifejezetten felüdít.
Bryan élete 2020.12.04 16:56:28
@aritus: Az eu-ban már mindegyis mit pattog a kisember. Ez már csak haza szól.
Bryan élete 2020.12.04 17:02:11
@aritus: Ez a tipikus "egy hülye jön szemben az autopályán" esete.
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
Bryan élete 2020.12.03 16:42:41
@puszt: Ha nem szűnt volna meg a Varánuszblog, Rodeo36 most is szívesen újra elmesélné, hogy szerezte a főni a diplomáját fafúvós tanszakon.
Bryan élete 2020.12.03 17:03:09
@habakuk000: ja, Rodi mindent /is/ tudott.
Bryan élete 2020.12.03 17:49:05
@combo: Elkezdték erősen nyomni a ruszki vakcinát, azt írta ma az egyik szócső, hogy ne nagyon számítsunk nyugati oltóanyagra.
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
Bryan élete 2020.12.03 11:37:15
@habakuk000: "nálunk még 59 éves obsitosok is képesek megmászni az ereszt -,"
ja, egyszer, kényszerből bárki képes akrobata mutatványra :)))
Viszont a héten láttam Deutsch Tamást. Nem kellett volna odanéznem. Viszont rajta már nincs sok reszelnivaló, ő már végérvényesen úgy néz ki, mint egy kínosan lepusztult, viharvert, betépett madárijesztő. Nem egyszer, mindig. Nem lepődnék meg, ha esetleg ott a fiókban....
Egyébként üdvözlöm a gyík volt összes volt kommentelőjét.
A szabadgondolkodó Szájerből egy zsarnok által megnyomorított, Brüsszelbe száműzött politikai hulla lett, aki a szabadságát csak a szexben élhette ki... Ez is Orbán lelkén szárad, akinek egzaltált, beteges hatalommániája kiforgatta énjükből mind a volt kollégiumi társait, mind a magyarok jó…..
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Bryan élete 2020.12.01 18:48:39
@miért: és tadam: "Frissítés, 17.30: Egyes sajtóinformációk szerint a szexpartiként leírt, de Szájer által „házibulinak” jellemzett eseményen rajta kívül az ugyancsak LMBT-kritikus lengyel kormány diplomatái is részt vehettek."
merce.hu/2020/12/01/megerositette-szajer-jozsef-hogy-o-bukott-le-a-penteki-brusszeli-orgian/
         Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi…..
Bryan élete 2020.12.01 16:57:55
@rinaldo-rinaldini: így már világos, miért kezdte ma misével a pocakos a napot Varsóban. Volt miért imádkozniuk.
hang.hu/kulfold/eu/2020/12/01/orban-viktor-reggeli-misevel-kezdte-a-napot-varsoban/
Bryan élete 2020.12.01 17:02:15
@kemény keleti kommentelő: ááá, szerintem minden orbigyerek kap egy játszóteret. A Gazsi....hát ő egy ilyet kért. Sokba van ez nekünk.
Bryan élete 2020.12.01 17:48:21
@kemény keleti kommentelő: háááát, hallottam én is ennél cifrábbat is....nyugtass meg, Gazsi még azért lehet alapító tag.
       Szilvaytól, Seres Lászlóig, az ATV-től a magyar állami televízióig nyomatják a debil trumpista propagandát, miközben Biden nem kapja meg azokat a biztonsági információkat (remélhetőleg megkapja, mert vezető republikánusok átadják neki), amelyeket Trump napokkal a megválasztása után már…..
Bryan élete 2020.11.14 15:27:59
@punkfrog: Én láttam, Mácsai miatt is. Tudom, a közvetlen közeg nem ugyanaz, de megtalálható a neten pdf-ben, hangoskönyv formátumban, you tube-on is.
Örülünk, Vincent? A helyzet 2020.11.06 11:30:59
          Amikor az ember a githubon nézi a bejövő párezres "batch"-okat éjjel fél ötkör, akkor baj van. És amúgy tényleg baj van, az amerikai republikánus vezetők egyelőre beálltak a konfabuláló idióta Trump mögé, nagyon kevesen merik kimondani, hogy ez az ember teljesen vállalhatatlanul…..