Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buchbinder

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszaadony, Bereg, az ország legtávolabbi csücske, fent az ukrán határ közvetlen közelében. Rákóczi földje ez, jut eszembe útközben, Tarpa, Tákos, apró, magukra hagyott, magukra maradt kis falvak. A Tisza csöndesen kanyarog, a komp átviszi az utasokat Aranyosapátiba, a másik…..
Ha lenne egy Gyurcsány és a nyugdíjasok nevű punk zenekarom, akkor az első számunk a Depeche Mode Strangelove-jának a feldolgozása lenne. A zenekar tagjaiból aztán színi társulatot hoznék létre, és akkor mélyebben belemehetnénk a témába: megrendezném azt az élet írta…..
Buchbinder 2012.09.16 09:56:39
@emmersson: Teljesen egyetértek veled! És Lacikának üzenem, hogy legyen a fenn felsoroltak közös csaja!
Csak akkor hazudok, ha úgy van, és általában úgy van, itt a Fidesz klubban. Mert nekem bejön ez a szitu,a sok kamu sztori rólam, hazudtam most olyat, amit megbánunk majd holnap.  Választó, ou, szia, helló! Az IMF egy rohadt szemét genyó! Na figyu már, mondom mi a…..
A médiatörvény előírásai szerint a korhatárjelzéseket nem csak a képernyőn, hanem a műsorújságokban, a médiaszolgáltató internetes oldalain, képújságjában vagy teletextjében is fel kell tüntetni. A Médiatanács e rendelkezés betartására hívta fel több sajtótermék…..
Megy a budapesti városvezetés sunnyogása ezerrel a 3-as metró ügyben. Egész konkrétan hülyének nézik a főváros népét. Tarlós és Vitézy urak bőszen elmúlttökmindegy hány éveznek, ahelyett hogy tennék a dolgukat. Ami most éppen a 3-as metró felújítása volna. Demszky…..
Buchbinder 2012.05.20 18:52:22
@Spániel: Ennek a népnek, amely egyre nagyobb sötétségben él, már a kérdés feltevése is sértő! A legnagyobb baj, hogy nyomát sem látni annak a politikai erőnek, aki feltehetné a fenn meghatározott kérdést!
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy a kétharmados többségével (vissza)élő kormánypárti frakciószövetség jelentős létszámbeli fölényét felhasználva, már eddig is tett arról, hogy különös hordereje sem a Parlamentnek, sem a parlamenti vitáknak ne…..
Buchbinder 2011.12.20 18:27:16
@faqq: Birka nép, a juhászt meg most ültették le!
Ellenzék nincs, csak széthúzás!
Mondjatok már valakit, aki arról beszél, hogy másszunk ki ebből a sz@rból, amiben tapicskolunk!
Valóságshow-k, tehetségkutatók - nagyon sok meglepő dologgal nem szolgál az idei Google Zeitgeist. De azért nem árt ezt a látleletet is eltárolni az agyunkban. Ilyen volt az év az információkereső magyar netemberek szemével:  A leggyorsabban növekvő…..
Buchbinder 2011.12.17 12:29:18
CSEPELIEK ÚJSÁGA Hol az igazság? 2011.06.19 11:27:00
 "Egyre élesebben vetődik fel a csepeli polgárokban a Csepel újság hiánya. Mennyit szidtuk bíráltuk annak idején az újságot, de most, hogy nincs, nagyon hiányzik. Hiányzik a precíz tájékoztatás a kerület ügyeiről, hiányoznak a kedves írások Csepel életéről és…..