Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morcos-harcos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyit már egészen biztosan elért a Demokratikus Koalíció Platform, hogy az MSZP megmozdult. Jó egy éve állt már szinte megdermedve abban a reményben, hogy Orbán hazugságainak lelepleződése nyomán az eltávolodott "néprétegek" visszatalálnak a szocialistákhoz. Ez…..
Az utóbbi napokban nem története aranylapjait írja a Magyar Szocialista Párt. Még pénteken az történt, hogy amíg Gyurcsány Ferenc védte a baloldali kormányok tevékenységét és tükröt tartott Orbánék hazugságai elé, addig a párt elnöke látványosan ledarálta az Őszödről…..
morcos-harcos 2011.06.19 13:43:31
@Balangó: a kérdés jogos, az ATV Fórumon szpíkerkedik - amivel persze semmi baj nincs - csak itt is egyfolytában az MSZP jelenlegi vezetését és annak elképzeléseit szidja,ami már ennél nagyon, és morálisan elgondolkodtató probléma, hogy G. Zsolt úr havi több százezer forintot kap a Táncsics Alapítványtól (ahol Gyurcsány a kuratórium elnöke)... ez a párt alapítványa, nem Gyurcsányé, azt pedig ugye nem kell magyaráznom, hogy milyen etikátlan viselkedésre vall, hogy vki oda piszkít, ahonnan a kosztpénzt kapja! szerintem el kéne dönteni a fizetett bloggernek, hogy vagy a párt pénzét vagy az uszító ömlengést választja, bár ha kibírja a gyomra és/vagy a fürdőszobában lévő tükre, akkor gratulálok neki

u.i. Báj-báj SZÁSA!