Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanárbá

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Figyelmetlen parkolás 2011.08.12 09:40:00
Ma sikerült kicsit elrontanom a dolgokat, és már egy megjelent levelet újra kitenni. Szánom bánom a bűnömet, így azt töröltem, és most jön egy másik poszt. Köszönet Xaba99-nek az észrevételért. Az anyagot catus küldte, akit már többször megszivattak mások a…..
Tanárbá 2011.08.12 21:55:22
@mezga-aladar: Remélem legközelebb a családoddal történik ez:)Hülyemagyar
1981 augusztus 1-én, 30 évvel ezelőtt kezdte meg adását az amerikai Music Television, és vetített le vagy hatszázmillió videoklipet addig, míg a YouTube és a reality tévézés közös erővel meg nem ölte. Az eredetileg 24 órán át válogatás nélküli videókat sugárzó adóban a…..
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
    „Na, zsírcsászár?” – kérdi röhögve a Fischer, amikor újságolom, hogy tőle hazafele menet betértünk végre a fagyizóba, amit már olyan rég ajánlgatott. Az hát. Ilyen időutazásban ritkán van része az embernek. Nevezett fagyizó voltaképpen egy cukrászda a…..