Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kala Majka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8:1 a hollandokkal, 1:6 a portugálokkal. Két eredmény, két generáció, de a fos azonos ami a magyar "labdarúgás" sajátja. Ami tegnap Orbán Viktor stadizóleumában megesett az a magyar foci és az utánpótlásképzés teljes csődje.  „Portugáliát akkor sem vertük volna meg, ha…..
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
Kala Majka 2013.04.04 07:51:35
November végén hirdetett eredményt az NFÜ a Dél-Alföldi, a Dél-Dunántúli, az Észak-Alföldi és az Észak-Magyarországi régiókban nyáron kiírt "Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése” című pályázaton, melyen az eredeti 11 milliárd forintos keretösszeget a nagy…..
Ha volt igazán komoly politikai üzenete az MSZP mai országos választmányi ülésének, az nem más, mint hogy Mesterházy Attila és Molnár Csaba is kiállt Szilvásy György mellett. A volt titokminisztert az ügyészség fogatta le - éppen a Fidesz-kongresszus előestéjén. Még a végén…..
Kala Majka 2011.07.05 10:03:01
Az alábbiakban leírt gondolatok csupán a véletlenek egybeesése, szereplői bárkik lehetnek ebben az országban, akik másképpen mernek gondolkodni, mint a hatalmon lévő forradalmi párt!

„ Vízió!
/ ami igaz, vagy nem! /

A Kubatov féle elhíresült fidesz kiképző táborban nagy mennyiségű alkohol hatására jól értesült ifjú fidelisták este a bárban Gyurcsány Ferenc elkövetkezendő levadászásán poénkodtak, amit állítólag a legmagasabb körökben terveltek ki!

Amint a parlament jóváhagyja Gyurcsány mentelmi jogának felfüggesztését, a Bp-i rendőr főkapitányság a nyomozó főügyészség engedélyével azonnal elrendeli előzetes letartóztatását!
Az egész procedúra lényege nem is annyira az előzetes letartóztatás, hanem az azzal járó törvényes megaláztató körülmények véghezvitele!
Vagyis a rabosítás folyamata, bizonyításként filmre véve! E szerint mint egy köztörvényes bűnözőt megfosztják személyes dolgaitól - ruháitól, majd meztelenre vetkőztetve testvizsgálat megtartása elrejtett tárgyak végett!

Ezután következik a terv második fele, amikor a volt miniszterelnököt egy többszemélyes, olyan veszélyes bűnözőkkel teli cellában helyezik el, akikkel előre megalkudtak abban, hogy őt többször is megerőszakolják!

Mily véletlen mindkét megalázó procedúráról film fog készülni, ami szintén véletlen pár nap múlva a világhálóra fog felkerülni!

Ezzel a megaláztatással akarják a volt miniszterelnököt a további politikai céljaitól eltántorítani.

Hogy ebben mennyi a valódi igazság és az alkohol igazsága, azt nem tudni, de jobb a legrosszabbra gondolva felkészülni rá!

De lesz valaki, aki elégedetten dől hátra és a megnyert becsületes harcra gondolván nyakába teszi a képzeletbeli aranyérmet! „
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Bár nem vagyok párttag, és ezek szerint jobb, ha nem szövegelek – Szanyi „kapitány” útmutatása -, azért nagyvonalakban mégis elmondanám, hogy szerintem milyen gondokkal kell szembenéznie a Magyar Szocialista Pártnak - ha már holnap kongresszus, utána pedig…..
Kala Majka 2011.06.18 17:33:34
A mai szoci kongresszus és a felmerűlt kérdések arra késztettek, hogy bemásoljam egy áprilisi, Gyurcsány úrnak írt levelem.
A levél tartalmát már több prominens vezető és szimpatuzáns támogató véleménynyílvánításban megtaláltam, tehát az alap elfogadható, élni kellene vele!
Ha tisztelt kommentelők is elfogadják, kérem támogatásukat, hogy az az ország és mindannyiunk érdekében megvalósulhasson!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

/ megpróbálok rövid lenni /

Sajnos az Ön személye nagyon is megosztó ma Magyarországon, ezért én nem látom jónak a kizárólagos MSZP-s politizálást, mindenképpen egy új formációban képzelem el a további pályafutását! Ezt kéri Öntől a Gyurcsány párti szimpatizánsok milliós tábora.!

Közöttük Én is!

Megalapítása a következő választásokig közösen az MSZP-ban kialakított régi irányvonal Mesterházi vezetésével, valamint egy új pártformáció az Ön vezetésével, mintha egy vadonatúj pártot alakított volna.

Mindkét alakulat egymástól független, saját tagsággal, saját vezetőséggel, de a választásokra szoros szövetségben készülne fel. ( fidesz – kdnp )

Az anyagiak egyenlőre az MSZP nevén futnak, a választások után dőlne csak el egy esetleges változás - szétválás - maradás.

Hogy miért így?

Az Ön szerepe a politikában sajnos megosztó, még a saját táboron belül is!
Önt a baloldalon vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják!

Ha ön a politizálást továbbra is az MSZP hagyományos értékrendje szerint kívánja folytatni, akkor nagyon sok baloldali és liberális, nagyon sok bizonytalan ingatag vagy nem megy el szavazni, vagy másra adja le a voksát!

Ha viszont lehetőség van két baloldali szellemű pártra szavazni, akkor mindenki megtalálja pártját és a saját értékrendjére teszi az X-et.

Ma kb. 2.500.000,- /kétmillió-ötszázezerre, a 2006-os választások szerint/tehető a biztos baloldalra szavazó emberek száma, ez gyarapodhat a csalódottakkal a másik oldalról és a bizonytalanokkal.

Ha Ön csak az MSZP színeiben próbál meg indulni, akkor szerintem nem lesz több 1,5 milliónál mindenkinek összesen, de ha lenne két baloldali párt koalíciója, akkor a Mesterházi féle hagyományos vonal kapna kb 1,5-2 milliót, míg az új Gyurcsány csapat is számíthatna egy 1,5-2 millióra!

Tehát az MSZP égiszén belül két független párt a dupláját nyerhetné, mintha csak egy mezben lépnének fel!

Miniszterelnök Úr! Higgye el nekem, nincs más lehetőség. Ha a baloldal továbbra is egy pártban gondolkodik az felér egy öngyilkossággal!
/ veszekedések, kibeszélések, pozíció harc /

+ 1! Azonnali baloldal közeli független tévét, rádiót – e nélkül neki se fogjanak!

Üdvözlettel ………